vrijdag 14 januari 2011

postheadericon China Glaze - Blue Island Iced Tea

Een prachtig lakje met een prachtige naam. Het doet mij denken aan de zomervakanties naar Spanje of Turkije en waar de cocktails, soms ook van dit soort namen hebben. Ik word er daarom super vrolijk van als ik dit lakje draag! Heerlijk even terug denken aan de mooie en leuke tijden in het buitenland en vooral het heerlijk, warme weer! 
Ik droom er weer helemaal van weg!

Ik vond het heel lastig om deze foto's te nemen. Ik heb heel laat in de avond/nacht hier swatches van gemaakt en ik vind dat er één foto echt juist is uitgekomen.

Ik vind het een prachtig donker blauw lakje met wat licht glitters er in. Ik heb voor de rest geen blauwe glitter lakjes, dus deze vind ik echt prachtig!

Het is een lakje wat ik niet heel vaak zie in mensen hun stash.

Wat vinden jullie van dit lakje? Hebben jullie hem al in je stash, zo nee zou je hem aanschaffen?

Liefs,

2 comments:

Tessa zei

Wow vind 'm heel mooi! Echt een icing top prachtig!

Heb 'm niet in me stash, maar ga nu toch wel heel hard nadenken om 'm ook te halen :$

Renate zei

mooi kleurtje...
maar niet echt mijn kleur...dus nee zal hem niet gauw aanschaffen!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights