zondag 16 januari 2011

postheadericon China glaze: TMI nail-art

Goedendag lieve volgers,

Vandaag heb ik voor jullie een Nail - Art. Ik heb als basiskleur gebruikt China Glaze - TMI. Dit is een lakje uit de OMG collectie van China Glaze. Ik kocht dit lakje een keer via Ebay. Het is een koraal rode holo.
Het lakje lakt echt ideaal en het is zo droog!
Ik zal nog een keer swatches maken van het lakje zelf. Ik vind het holografische effect van dit lakje niet optimaal. Er zitten andere lakken in de collectie Bijv.  China Glaze - LOL, waarvan ik vind dat het holografische effect veel meer tot zijn recht komt!

Laten we snel naar de foto's gaan:

Ik heb vervolgens gestempeld met Konad zwart & Shirleys imageplate 22. Ik heb er daarna een laagje topcoat overheen gedaan. Ik vind het zelf echt een prachtige nail-art geworden. Lekker simpel, maar ik vind het wel heel chique staan. Deze nail-art kan ook bij iedere gelegenheid. Ik heb deze nail-art 3 dagen opgehouden en er komen door dat ik gewerkt heb de eerste chips in aan de hoeken.
Ik kreeg er heel veel complimenten over!

Zijn jullie er ook zo enthousiast over? Liefs,

3 comments:

Tessa zei

Oehhh wat apart!! Super gave stempel ook :D

Iris @ pimpmynailz.com zei

Leuk gedaan! Mooi lakje en originele stamp bovenop :D kan me voorstellen dat je veel complimenten krijgt ;)

Renate zei

zo zie je maar weer dat 'simpel' ook heel mooi kan zijn!!
heel erg mooi!!

p.s heb de blauwe lak alleen gekocht om te stempelen/marble hoor hihi

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights