woensdag 12 januari 2011

postheadericon China Glaze - LOL

China glaze - LOL uit de OMG collectie. Ik moest dit lakje toen echt bestellen, want toen ik hem voorbij zag komen in swatches was ik er opslag verliefd op!
Een prachtig paars holografisch lakje. Dit is echt een van mijn favorieten van de Holo's die ik in mijn stash heb zitten. Hij dekt prachtig in 1 laagje en de droogtijd is echt supersnel. 

Het is in het algemeen wel een van mijn favorieten paarse lakken. Ik heb in het algemeen vrij weinig paarse lakken eigenlijk.


Ik vind de foto's wel echt prachtig. De dag dat ik de foto's maakte was het erg zonnig, dus je ziet op alle foto's het geweldige holografische effect. 
Ik krijg altijd leuke reacties als ik dat lakje op heb en de kinderen op mijn toenmalige stage snapte niet waarom mijn nagellak een regenboog effect kreeg in de zon haha. Ik heb in die tijd erg gelachen er om. De jongens op mijn stage vonden het maar niets, ' het deed pijn aan hun ogen' zeiden ze steeds.


Liefs,

4 comments:

Renate zei

dit is echt een beauty!!
1 van mn favo's!!

goede smaak heb je :-P

Tessa zei

Oehh staat je mooi Kell! Zelfs op korte nagels is het nog een beauty!

x0x0

Shirley's Nail Art zei

Staat je goed :-)
Vind dit lakje ook super, al veel op gehad.

Iris @ pimpmynailz.com zei

Suuuupermooi deze kleur, heb hem toevallig ook sinds twee weken pas :o Binnenkort maar eens opdoen :D

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights