dinsdag 11 januari 2011

postheadericon Nubar - Spark

Ik heb dit lakje o.a. gezien op de blog van: http://renatelovesnailpolish.blogspot.com/ en ik bestelde dit lakje op http://www.nailpolishfashion.nl. Ik heb er 8.95 voor betaald. Dit is trouwens mijn eerste Nubar.

Het is een licht bruin, holografisch lakje. Het lakje lakt heel erg fijn en op de foto's draag ik 2 laagjes Spark. Het lakje is niet heel erg holografisch en ik vind het een mooie ondergrond om er een keer een nailart op te maken.  Wil je lakje wat echt holo is dan is dit geen aanrader. Vaak vind ik het juist erg zonde om een nailart over een prachtig holografisch lakje te doen. Bij deze vind ik het wel gewoon kunnen en ik zal er een keer iets moois voor jullie opmaken! Ik vind de droogtijd echt super en het verwijderd zeer gemakkelijk.

Ik ben er trouwens trots op dat ik mijn nagels iets langer zie worden! Zien jullie het ook? :D  Het is maar een paar milimeter, maar het begin is er. Mijn nagels groeien enorm langzaam en vaak als ik in het weekend werk bij mijn bijbaan breken ze allemaal af. Nu ik momenteel niet zoveel werk, door dat ik in de ziektewet, loop vanwege mijn rug. Is het de tijd dat ze nu groeien en dat ik ze sterk hou! 

Ik vind eigenlijk de gehele Prism collectie mooi van Nubar. Wie weet in de toekomst wat er nog gaat volgen! 

Liefs,

3 comments:

Tessa zei

leuk kleurtje! Je hebt al meer nubar(s) dan ik :P

x0x0

Shirley's Nail Art zei

Ik heb deze ook :-)
Erg mooi kleurtje, staat je goed!

Renate zei

deze is helemaal geweldig!!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights