dinsdag 4 september 2012

postheadericon Trends: Inspiration Burgundy

De kleur Burgundy is helemaal in en wordt ook wel bordeaux rood genoemd, dat zegt de vele van jullie waarschijnlijk iets meer. Ik ben niet heel erg fan van fel rood, maar de donkere, warmere kleur rood ligt veel meer in mijn straatje. Ik heb al een jaar lang een blazer in deze kleur in mijn kast hangen, heb pas nog laarsjes in deze kleur aangeschaft en ik zou nog wel er een broek aan toe willen voegen. Heb jij deze trend al opgemerkt? Ik kan mijn uren vermaken door op Lookbook en We heart it te kijken naar leuke, inspirerende outfits!

Wat vinden jullie van deze kleur/trend?

5 comments:

Charile zei

heel leuk!

Paola zei

Ik ben dol op deze kleur!

Mariete Wijnstra zei

Ik ben al heel erg lang fan van deze kleur :).


Liefs, Mariette

Mariska zei

Ik vind het een prachtige kleur!! 10x beter als de groene kleur die je nu ook vaak ziet

Pippi zei

Gek, maar deze kleur doet me zo denken aan het eind van de zeventiger jaren- toen droeg ik heel veel bordeauxrood. Eerlijk gezegd kan ik het nou niet meer zien:)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights