zaterdag 18 augustus 2012

postheadericon Tijd om weer eens gebruikt te worden #2

Ik heb al eerder eens een editie gemaakt van producten die weer eens gebruikt moeten worden. Producten die ik steeds verder achterin mijn make-up kastje raken en tijd om weer eens wat daglicht te zien. Door af en toe een 'tijd om weer eens gebruikt te worden' artikel te maken breng ik deze producten even onder de aandacht. In de eerste editie lieten jullie massaal weten dat jullie ook vaak iets kopen en het een paar keer gebruiken en het vervolgens achterin je kast beland. Tijd om weer eens wat producten onder de aandacht te brengen.

Ik heb teveel blushes. Ik heb zeker 20 blushes in mijn kast en er gaat ook geen dag voorbij dat ik geen blush draag. Ik vind dat blush mijn gezicht beter laat uitkomen en omdat ik nog al bleekjes ben, krijg ik door blush een gezonde gloed over mijn wangen heen. Deze blush van Hema en de welbekende blush van Catrice gebruik ik steeds minder en dat is doodzonde.
Paarse oogschaduw gebruik ik weinig, zeker een deze koele lila tint. Ik heb hem een keer gekocht met 50% korting en ik had bedacht dat koele tinten mij wel goed zouden staan. Als ik een look maak met alleen maar koele tinten, dan vind ik mijzelf er echt te lijkbleek uitzien. 

De highlighter in Sandstone van Laura Mercier ben ik gewoonweg helemaal vergeten. Dit is echt een prachtige highlighter met een subtiele shimmer.  Dit is een highlighter die erg mooi staat op het wenkbrauwbot en in je binnenste ooghoek. Ik ben dit prachtige product gewoon helemaal vergeten. 
Dit palette van Sephora heb ik een keer gewonnen, alweer ander half jaar tot twee jaar geleden. In het begin - toen ik nog niet zoveel oogschaduwkleuren had, gebruikte ik het palette erg vaak. Vooral de bruine kleuren en de onderste blush zijn kleuren die ik graag gebruikte. Ik ga snel weer eens een look maken met dit palette, zonde om het zo te laten verstoffen!

Welke producten ben je uit het oog verloren en moet je snel maar eens weer gaan gebruiken?

7 comments:

ilovebeauty89 zei

Leuk artikel! Ik heb mezelf erop betrapt dat ik mijn bronzers gewoon nog steeds niet gebruik! Doen dus!

PinkFairy zei

leuk idee! met dat Sephora paletje hoef je je denk ik niet te vervelen, leuk om weer eens te gebruiken.

Nicole zei

heel leuk om te zien!
die revoltaire blush laat ik eigenlijk ook steeds meer liggen.. vind er eigenlijk net wat te veel glitter inzitten..

Pippi van Merwijk zei

Ik heb teveel oogschaduw en ik gebruik het nauwelijks:)

Nikita zei

Ik heb nog niet zoveel producten dus heb ik er niet veel die ik snel moet gaan gebruiken. Ik heb nu een aantal oudere oogschaduws op men kastje gelegd om dagelijks te gebruiken gewoon omdat ik wil dat ze opgeraken :p

Laura zei

Tja, life of a beautyblogger, haha. Mooie blushes en dat oogschaduwpaletje is ook mooi. Ik heb ook wel dat ik producten vergeet. Heb net ook wel weer wat lipglossjes weggegooid, gewoon omdat ze te oud worden en ik ze simpelweg niet gebruik. Is wel zonde, maar ja, als je eigenlijk teveel hebt, gebeurt dat dus.

Ester zei

Ooh! Die kleurverloop blush van Catrice had ik ook zo graag gewild, maar overal al gelijk uitverkocht. Ik heb ook één van die blushes van HEMA uit deze lijn, maar dan een iets zachtere kleur, dat felle roze staat mij niet zo.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights