donderdag 23 augustus 2012

postheadericon Tag: quotes you live by

Joyce heeft mij getagged voor de tag: Quotes you life by. Quotes waar je helemaal achterstaat en die je leven laten leiden. Ik ben gek op mooie quotes, teksten en gezegdes en net als Joyce heb ik een map waarin ik al deze teksten op sla. Ik heb 10 mooie quotes uitgezocht, maar dat was nog een lastige optie. Ik kan namelijk wel 100 mooie zinnen aan jullie laten zien. Ik heb dan de 10 uitgezocht die mij op dit moment het meeste aanspreken. De foto's komen allemaal van Tumblr.

 


Dit waren dan mijn 10 favoriete quotes! Ik kan er nog veel meer bedenken en ik vind het altijd erg leuk om nieuwe quotes te ontdekken. Wat zijn jullie favoriete quotes?

7 comments:

Corinne zei

Problemen zijn geen stoptekens maar wegwijzers

Mariska zei

Ik heb er ooit zelf één bedacht die bij mij blijft maar weet niet precies waarom. Ik zeg altijd Truth is such a funny thing. De quotes hierboven zijn leuk om te lezen ik kan daar uren naar op zoek gaan

priscella zei

Leuke quotes!! ik hou daar ook wel van

Nyria zei

Ze zijn echt prachtig, kan mezelf er meteen in vinden.
Liefs, xxx

Pippi zei

Mijn moeder zegt altijd " wie goed doet goed ontmoet" en ik probeer zelf ook geen rottigheid uit te halen. Lukt niet altijd hoor:)

Joyce Nafzger zei

Ah wat een prachtige quotes heb ook jij verzameld Kelly! Dankjewel voor het overnemen! <3

Ester zei

Mooie quotes!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights