maandag 27 augustus 2012

postheadericon Swatches nieuwe Catrice lakken

Zoals de meeste van jullie wel weten is dat Catrice en Essence twee keer per jaar hun schappen vernieuwd. Er gaan oude producten uit, wat erg jammer kan zijn als daar nou net je meest favoriete product tussen zit, maar er komen ook nieuwe leuke producten voor terug. Ik liet al eerder wat foto's zien van de nieuwe producten van Essence en Catrice die ik had gekocht en een filmpje. De nagellakjes vielen mij al erg tegen bij het zien van de persfoto's, maar ook in real-life werd ik niet enthousiast over de lakjes.  Ik kocht drie lakjes waarvan ik dacht dat ze de moeite waard zijn!

Hierboven zie je Yellow Sub Mandarin een prachtige geel-oranje lak. Door de naam, mandarijn zou je verwachten dat hij meer oranje is, maar ik vind dat geel de boventoon heeft in dit lakje. Ik vind de kleur wel erg speciaal en ik draag de laatste tijd ook graag geel op mijn nagels. Ik maakte onlangs ook een nail-art met een gele kleur erin. Zo voor de laatste zomerse dagen is geel een erg fris kleurtje voor op je nagels!
How I matt you're mother is één van de drie lakken met het zogenoemde brushed metal effect. Ik vind dat de lak maar erg raar op droogt. Het is niet helemaal mat, maar toch ook weer niet glanzend. Ik vind het maar een apart verschijnsel en het is ook niet helemaal mijn ding. Misschien dat ik op dit moment van meer geneigd ben naar felle kleurtjes!
Steel my soul vind ik het meest bijzondere lakje van de drie. Eentje die ik nog niet eerder heb gezien. Een prachtige taupe kleurige / nude-achtige nagellak kleur met gouden shimmers erin. 

Op alle swatches draag ik twee laagjes nagellak. Ik vind alle drie de lakken prima lakken en twee laagjes is ook zeker voldoende.

De Catrice nagellakken zijn in prijs verhoogd van €2.49 naar €2.69, zonder dat er iets aan de potjes of de inhoud veranderd is.

Artikelen over de nieuwe producten van Catrice:
- Filmpje over de nieuwe producten
- Shoplog

Wat vinden jullie van deze nieuwe kleuren?

11 comments:

Anoniem zei

Mooie lakjes!

Tessa Mastenbroek zei

Ik vind het gele lakje het leukste, en de matte het minste.. Vind hem een beetje viezelig lijken haha

Femke Vrieswijk zei

ik heb zelf ook yellow sub mandarin en vind het echt een awesome kleurtje :D super uniek!

Paola zei

Vooral de laatste vind ik erg leuk!

priscella zei

yes!! die gele ga ik dus vandaag of morgen kopen hij is prachtig!!!

Pippi zei

Ik heb ze allemaal gekocht, hoor. Maar ik vind eerlijk gezegd niet alles super. Mooi genoeg, dat wel:)

Mariska zei

Mooie lakjes :-) !

Gerrianne zei

De lakjes zijn leuk! Ik heb zelf Steel My Soul, wat een geweldig kleurtje is dat hé!?!

Juudith zei

De eerste 2 vind ik erg tof! vooral de gele!!

Anne vdh zei

De onderste van de 3 vind ik het mooist! Vooral die goude glittertjes erin maakt hem apart:)

Nyria zei

Het eerste lakje is prachtig.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights