vrijdag 17 augustus 2012

postheadericon Op zoek naar een originele bikini?


http://www.skullbikini.nl./
Ik ben gek op bikini’s en ik heb er dan ook genoeg in mijn kast liggen. Ik kan zelfs een hele week, iedere dag een andere bikini aandoen als ik dat wil. Ik vind niets heerlijker dan een dag spenderen in mijn bikini, liggend in de warme zon met een goed boek. De dagen dat wij in Nederland onze bikini kunnen dragen zijn vaak maar op één of op twee handen te tellen. De zomers in Nederland zijn nou eenmaal niet om over naar huis te schrijven. Ze zijn vaak regenachtig en de kans dat je in je bikini kunt liggen is erg klein. Ondanks onze regenachtige zomers kunnen wij vrouwen echter niet wachten tot wij een nieuwe bikini kopen en wij kunnen al helemaal niet wachten tot wij eindelijk eens die bikini kunnen dragen.

Gelukkig is de zomer nog even aan de gang en als ik het komende weerbericht mag geloven, dan komen er nog hete zomerse dagen aan.  Zomerse dagen waarin een mooie bikini niet mag ontbreken. Ben je op zoek naar een bikini waar niet iedereen in loopt en wil je uniek zijn? Ga dan voor de SkullBikini. Een leuke bikini met een print die niet alledaags en standaard oogt.  Ben jij het avontuurlijke type dat op zoek is naar een originele bikini waarvan er niet dertien in een dozijn gaan? Dan is de Skull Bikini beslist jouw ding!

Wat vind jij van deze Skull-bikini?

4 comments:

Amy Hermans zei

Ik vind hem echt geweldig! Jammer genoeg draag ik nooit zwarte bikini's (omdat ik een hele bleke huid heb enzwart haar) want die maken me extreem bleek. Maar deze vind ik echt tof!

Mariette zei

Hmm ik vind ze niet echt iets...

Liefs, Mariette

Pippi van Merwijk zei

Heel mooi! Als ik dertig jaar jonger was had ik 'm zeker aangetrokken:)

Miss Langhaar zei

Wel leuk en origineel maar niks voor mij :p


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights