donderdag 2 augustus 2012

postheadericon Instagram foto's juli

De maand juli heeft vol in het teken gestaan van ons toegewezen huisje, klussen en het opknappen van het huis naar onze zin. Vandaar dan ook een overload aan foto's van ons huis! Ik heb dan wel vakantie gehad, maar ik heb er helemaal niets van gemerkt. Wanneer alles af is wil ik dan ook wat dagen opnemen om even te gaan uitrusten. Ik ga iedere maand een update geven van mijn foto's via Instagram, mochten het er echt heel erg veel zijn dan maak ik er een tweedelige post van.

Vreselijke kleuren behang zaten er op toen wij de sleutel kregen - scheuren maar!
De trap heb ik vorige week geschilderd met 28 graden. Het moest nou eenmaal gebeuren, maar oh my.. wat heb ik het toch vreselijk heet gehad.
 
 Het zelf koken bevalt mij hartstikke goed! Ik vond het altijd al erg leuk om te koken en het valt mij tot nu allemaal wel erg mee!
 Een weeklang droeg ik geen nagellak en opeens was ik het helemaal zat. Nagellak hoort gewoon bij mij en ik vind mijn nagels er niet uitzien als er geen nagellak op zit. Mijn nagels waren trouwens net een beetje lang, maar klussen is dodelijk voor je nagels. Ik heb dus helaas weer korte stompjes..
Vrolijke kleurtjes in mijn harem broek.
 Prinsessengebakje bij de Ikea. Bouwmarkten en meubelzaken waren deze maand mijn tweede thuis.
Het was heerlijk zomer weer vorige week, maar helaas moest ik alle dagen gewoon werken. In het weekend regende het natuurlijk weer.
 Sandaaltjes die ik al anderhalf jaar in mijn bezit heb, maar waar ik nog steeds gek op ben.
Griekse Kofte met Tzaziki nomnomom
Chillen in mijn pauze
Ik moet de laatste tijd veel vroege diensten draaien. Het zonnetje kwam door toen ik op de fiets zat!
Eindelijk begonnen aan Vijftig tinten grijs van E.L. James!
 Boven de 20 graden is het ijsjesweer voor mij! Ik kan echt eindeloos ijsjes eten!
 
Goodmornin'
Ik ging samen met Timothy mijn spullen van huis ophalen en mijn kat Zoë vond hem allemaal maar raar. Ze bleef maar rond de auto hangen en zat er diverse keren zelfs in. Ze keek ons helemaal na toen wij wegreden.

Dit waren alweer de Instagram foto's van Juli!


18 comments:

Charile zei

leuke foto's!

Esmay de Olde zei

Dat jurkje wat je aan hebt op die spiegelfoto is mooi :D

Pippi zei

Wat een pech dat jullie nou juist met dat warme weer moesten klussen. Maar ik heb al op Facebook gezien dat het huis er nu al prachtig uitziet.
Verhuist Zoë ook mee?

Janniek zei

Leuke foto's en nog veel succes met het klussen in je huisje :)

Mariska zei

Leuke foto's!

BeautyblogLaura. zei

Leuke foto's x

Juudith zei

leuke piccs!! echt leuk dat jullie nu een huisje hebben!

Mariska zei

Leuke foto's dat ijsje ziet er lekker uit!!

Naomi van der Let zei

Kell, waarom ben je aan dat verschrikkelijke boek begonnen? Verspilling van je tijd! Wat een flutboek is dat.

Gerrianne zei

Wat een leuke foto's om te zien! :D

Delphine zei

leuke foto's

Kelly zei

Het boek leek mij juist wel leuk! Ik ben zelf nog wegens tijdgebrek nog niet verder gekomen dan de eerste 10 blz. Je hebt het geprobeerd te lezen neem ik dus aan?

Kelly zei

Dank je wel Esmay!

Kelly zei

Zoë verhuist niet mee, ze woont bij mijn moeder en mijn broertje. Zoë is een echte buitenkat en bij mijn ouderlijk huis hebben wij een groot natuurgebied achter ons. Het zou zielig zijn om haar mee te nemen en ze zich de hele dag moet vermaken op de galerij! Zoë vond het echt raar om mij mijn spullen te zien pakken, ze bleef ons maar na kijken..

Kelly zei

Dank je wel Janniek!

Blogerettejoelle zei

Wat een leuke foto's!!!
Nou, ik vind de 50 tinten triology gewoon super! Op 5 dagen heb ik de 3 boeken uitgelezen...

Kelly zei

Ik ben erg benieuwd! Ik heb net een paar pagina's gelezen. Hoop het weekend even verder te kunnen lezen. Ik heb ze in ieder geval alle drie op mijn e-reader gezet. Ik hoor er wel erg goed verhalen over! :)

Anouk zei

Leuke foto's, die nagellak is net als een nacht vol sterretjes, mooi. :) De foto 2de onderaan vind ik trouwens ook heel erg mooi, classy!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights