woensdag 22 augustus 2012

postheadericon Instagram foto's augustus

De zomerse maand augustus is alweer bijna ten einde, tijd om de foto's die ik plaatste om Instagram even in het zonnetje te zetten op mijn site. De zon die scheen zeker deze maand en ik heb het afgelopen weekend eindelijk eens genoten van de zon. Het was het weekend wel meteen kokend heet - het weer is nooit goed in Nederland, of te koud - nat en nu weer te warm. Toch hebben wij ontdekt dat wij beneden bij ons huis heerlijk kunnen zonnen en zelfs kunnen zwemmen. Dat was zondag flink genieten en eens een weekendje niet aan het klussen. Het is nog niet helemaal af, er moet nog het één en ander gebeuren, maar een weekendje rust hadden wij even nodig!

Mijn vriend en ik moesten de douchewand ophalen bij de Gamma - wel gehaald maar nog steeds niet geplaatst en zouden deze gaan vervoeren in de auto. Helaas paste ik dus niet meer in de auto en was ik diegene die naar huis moest lopen. Gelukkig was het maar 2 km en kwam ik deze prachtige zonsondergang tegen toen ik bijna bij mijn huis was. Ik baalde wel flink, want ik had daar niet op gerekend.
 Lekker bij een plas liggen vlakbij mijn huis. Helaas was het erg heet en zijn wij niet zolang gebleven.
 Een foto die ik even van mijn outfit schoot met Instagram. 
De eerste bloemen in ons huisje. Inmiddels staan er meer gekregen boeketten en hebben wij maar vazen moeten aanschaffen.
Van het weekend gingen wij Chinees halen, maar wij wilde allebei wat anders. Dit is dan een portie voor twee - veel te veel natuurlijk, dus voortaan maar één soort kiezen.
Gekocht van een bon die ik had gekregen voor een winkeltje vol met accessoires. Ik had de letters HOME al gekocht voor mijn verjaardag (april) en eindelijk kon ik hem neerzetten.
 Appeltaartje gehaald omdat er vrienden wat kwamen drinken
Omdat het zondag is
 Mijn eigen recept van de pasta ovenschotel. Het recept had ik al met jullie gedeeld en mocht je het nog niet gelezen hebben dan vind je die hier.
 Heerlijke griekse rijst gemaakt, met een ovenschotel met kip en lekkere salade. Ik vind koken erg leuk!
Onze bank was er dan eindelijk in augustus en ik besloot meteen mijn kussentjes erop te leggen!

9 comments:

Chantal zei

Leuke foto's Kelly, loveeeee Instagram!

Mariska zei

Leuke foto's! Lekker brieeee!!

Paola zei

Leuke foto's!

Pippi zei

Leuk, mooi, lekker en gezellig- altijd een plezier om naar je foto's te kijken!

priscella zei

leuke foto,s en wat een mooie grote bank kan je lekker languit liggen!!

Mariette zei

Wauw, mooie bank hebben jullie gekocht!

Liefs, Mariette

Mariska zei

Oh je bank vind ik echt heel erg leuk! :)

Nicole zei

hele leuke foto's!

Anoniem zei

This piece of writing will help the internet users for setting up new blog or even a
weblog from start to end.

Look into my webpage - bathroom remodeling


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights