donderdag 30 augustus 2012

postheadericon De Passion Journal - De Musthave voor de organisatie van een Blogger

De Passion Journal is een echte musthave voor als je een beauty/fashion blogger bent. Je kan daar alles in kwijt van wishlist, tot je outfits of wat de trends van het moment zijn! Je passie voor Fashion kan je hier helemaal in kwijt en je kan er je eigen stijlboek van maken! Wat is de Passion Journal nou precies? Lees snel verder en maak kennis met dit handige boekje!

Een Moleskine voor de echte fashionista! Stel je eigen stijlboek samen met behulp van dit klassieke Moleskine notitieboek, speciaal ingericht voor modeliefhebbers.
Het boekje begint met een uitgebreid overzicht van maten, wasinstructies en andere belangrijke info voor de internationale shopper. Vervolgens kun je je passion for fashion kwijt in zes verschillende secties. Sorteer de inhoud van je kledingkast, bedenk en beoordeel outifts, houd trends, events, en verlanglijstjes bij, en maak een lijst van leuke winkels om nog eens te bezoeken. Je hebt ook zes onbeschreven secties tot je beschikking, die je zelf kunt indelen voor bijvoorbeeld foto’s, websites, make-up, en accessoires. Je krijgt hiervoor 40 labels, en nog ruim 160 andere stickers voor nog meer persoonlijkheid in je logboek.
De teksten in de Journal zijn in het Engels geschreven, maar je kunt gratis een Nederlandse versie van alle labels en teksten downloaden van de Moleskine site. Op het einde van het boekje vind je een handige index waarmee je de verschillende secties en pagina’s makkelijk kunt terugvinden. Dit prachtige A5 logboek past ook nog eens makkelijk in je tas en is dus de ultieme shopping partner. Stel je geheel eigen stijlbijbel samen met de Passion Journal Style, en maak van winkelen een ware kunst!
Ik vind het erg leuk om te zien hoe de Moleskine notities boekjes helemaal tot een andere leven zijn geroepen met deze Passion Journal verschijning. Hoe leuk is het om alles wat jij aantrekt, of hoe je je opmaakt en wat voor nail-art je welke dag op heb - op bij te houden in een boekje. Wanneer je er foto's bij plakt, wishlist invult wordt het helemaal geheel jouw boekje! Ik vind het echt een ontzettend leuk idee en ik ga er dan ook zeker gebruik van maken om mijn eigen 'stijl-bijbel' er van te maken.
Lijkt dit je wat dan moet je zeker weten even kijken op de site Passion Journal. Het is ook echt harstikke leuk om het kado te geven aan iemand die gek is op Fashion! Een origineel verjaardagskado waar je zeker iemand blij mee kan maken.

9 comments:

Jasmine zei

Hij ziet er echt zo handig uit!

Anne vdh zei

Echt een super leuk cadeautje is het ja! Zou er ook wel eentje willen hebben, zodat als je niet weet wat je aan moet je gewoon even door je boekje kan bladeren voor inspiratie:D

Denna zei

Hij ziet er echt handig uit. Alleen is de vraag of die ook ooit in het roze uitkomt ;D

JoanyDV zei

Ik vind de Passion Journals van Moleskine ook echt fantastisch. Zelf heb ik de Book variant. :)

Mariette zei

Echt super leuk!

Liefs, Mariette

Pippi zei

Deze Passion Journals zijn perfecte cadeaus- ik hebal een paar mooie gezien die ik best voor mijn verjaardag zou willen krijgen!

Nyria zei

Ik heb deze ook, echt te zonde dat ik hem nog niet heb gebruikt. Moet ik echt gaan doen.
Liefs, xxx

priscella zei

Wauw super handig en leuk om te geven, ga hem voor een vriendin kopen die heeft mij gister flink werwend met Opi en china glaze lakjes dus de Passion Journals is dan de perfecte kado voor haar aangezien ze ook van fashion houd ow wat gaat ze er blij mee zijn hihi

Mariel - Nailcrush.com zei

Wat leuk! Ik heb de Moleskine app gedownload op mijn Ipad, daarin kan je van alles typen, tekenen etc. ook erg leuk!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights