maandag 30 juli 2012

postheadericon NOTD: China Glaze - Empowerment

Eén van mijn favoriete lakjes is toch wel dit prachtige milkshake kleurtje genaamd Empowerment. Naast de prachtige kleur vind ik het ook een bijzonder lakje, met een bijzondere betekenis. Dit is een lakje uit de Fight Like a Woman. China Glaze zet zich op deze manier tegen de verschrikkelijke strijd tegen borstkanker. De collectie is uitgekomen in 2009 in oktober (Pink Ribbon maand). De naam van de collectie staat voor de vrouwen die iedere dag vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ik vind Pink Ribbon een ontzettend goede organisatie en ieder jaar steun ik deze organisatie op meerdere manieren. Ik ken helaas mensen die met deze vreselijke ziekte te maken hebben gehad en er nog steeds tegen vechten. Ik vind het erg fijn dat ik door de organisatie te steunen een steentje kan bijdragen voor bijvoorbeeld nieuwe medische ontwikkelingen tegen deze afschuwelijke ziekte.

Empowerment is een prachtige kleur die goed dekt in twee lagen. Ik vind dit soort kleurtjes echt prachtig om te dragen en ik vind zelf ook dat deze kleur erg goed matcht bij mijn huidskleur. China Glaze is een nagellakmerk waar ik wel uren over kan praten. Ik raad deze lakjes iedereen aan vanwege de vele kleuren in het assortiment, de leuke LE's die regelmatig uitkomen, maar ook de houdbaarheid en de kwaliteit van de lakken. Empowerment is nog moeilijk verkrijgbaar maar mocht je hem echt graag willen hebben dan kan je hem zeker vinden op E-Bay.

Steunen jullie goede doelen? Op wat manier steunen jullie de goede doelen?


11 comments:

Anoniem zei

Heel mooi!

Mariska zei

Awh schattig kleurtje! :-). Ik geef elke maand wat aan girls plan first meer niet

Femke Vrieswijk zei

erg lief kleurtje :D ik geef bijna altijd wat met de collecte voor de hartstichting en KWF!

Pippi zei

Ik geef aan bijna iedereen die een collectebus onder mijn neus duwt. En dit lakje wil ik ook:)

Esmay de Olde zei

Mooi lakje, en mooi doel ook! Zelf had ik de Viva Glam Nicki lipstick gekocht, omdat hij ten eerste méga gaaf is, maar het goede doel erachter vind ik ook goed !

NailTalk zei

Heel mooi kleurtje...en mooi gelakt ook!

SarahDiiamonds zei

Wat een schattig kleurtje!

Gerrianne zei

De collecte bus komt vaak aan de beurt, dan draag ik ook graag een steentje bij! Dit is ook echt een heel mooi lakje!

NAILCRUSH zei

Lief kleurtje!

Laralaurentia zei

Lekker Barbie roze :D

Anouk zei

Milkshake kleurtje beschrijft het echt perfect, heel mooi. (ook dat je een steentje kan bijdragen trouwens)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights