maandag 2 juli 2012

postheadericon NOTD: China Glaze - Coconut Kiss

De prachtige Coconut Kiss van China Glaze had ik nog voor jullie tegoed. Dit lakje behoord tot één van mijn eerste China Glaze lakken en die had ik jullie nog niet eens laten zien. Paarse lakken daar ben ik echt gek op. Naast roze lakken is paars denk ik wel een kleur die je erg veel tegenkomt in mijn stash. Ik denk ook overigens wel dat paars iedereen wel staat!
Dit lakje glimt echt enorm, want ik draag hier ook nog eens geen topcoat. Ik vind het wel erg mooi als een lakje zo glimt. Je ziet bijna de weerspiegeling van jezelf in het lakje.

De houdbaarheid van de China Glaze lakken is zoals we gewend zijn erg goed. Wanneer je een topcoat er overheen draagt blijft dit lakje zeker wel 4 dagen netjes op je nagels zitten.  De flesjes van China Glaze vind ik de allerfijnste die er zijn. Het houd namelijk erg makkelijk vast. De kwastjes vinden veel mensen aan de dunne kant, maar ik vind het wel erg fijn, want ik kan daar preciezer mee lakken dan zo'n dikke kwast.

Dit is één van de lakjes die ik het langste heb en ik was even weer vergeten hoe mooi dit lakje is! Ik ga hem nu weer vaker dragen! 

16 comments:

Steffie Coense zei

Oe mooi kleurje!!

Esmay zei

Geen paars fan (a)

Charile zei

mooi!

Paola zei

Mooi kleurtje!

Femke Vrieswijk zei

hij lijkt volgens mij wel een beetje op gothic lolita uit de elektropop collectie :D

Vera zei

wat een mooi kleurtje!

Mariska zei

Is een mooi kleurtje zo te zien!

Mariska zei

Erg mooi kleurtje! :-)

Maya zei

Mooie kleur :D

Miss Langhaar zei

Mooie kleur weer!

Tessa mastenbroek zei

Ruikt die van jou ook anders dan andere normale lakken van China Glaze?? ik vind deze kleur wel echt geweldig. Ik zou 'm er ook weer eens bij moeten pakken!

Kelly zei

Hij ruikt inderdaad anders! Ik heb het bij nog wel een paar andere lakken van CG dat ze anders ruiken, typisch hè!

Kelly zei

Gothic Lolita is een meer een crème lakje! Ze hebben wel een zelfde kleurtje, dus ik snap je vergelijking zeker. In deze art gebruikte ik Gothic Lolita http://divaofgeneva.blogspot.nl/2012/03/gothic-lolita-art.html

Juudith zei

oee mooi kleurtje zegg!

Nyria zei

Wauw, dit lakje moet je inderdaad vaker dragen. Prachtig.
Liefs, xxx

Pippi zei

Wat een mooie kleur!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights