zondag 1 juli 2012

postheadericon Favorieten van de maand juni (video)




 Bedankt youtube voor het prachtige screenshot (ahum) bij mijn video

De maand juni is alweer voorbij. Wat gaat het toch ontzettend snel zeg! Helaas een maand met weinig mooie dagen en zon. Ik heb regelmatig mijn regenpak moeten opzoeken omdat het zo ontzettend hard ging regenen. De zomer is begonnen, maar we hebben er helaas nog niet echt erg ingehad. Gelukkig is het nu al een paar dagen wel aardig weer, weinig regen en de temperatuur is ook wel lekker. Deze keer heb ik mijn favorieten in een video-vorm gedaan, in plaats van in de foto-reeks. Ik ben wel erg benieuwd wat jullie prettiger vinden!

7 comments:

Laura zei

Jammer dat je de Vera blush hebt laten vallen, maar gelukkig is die niet helemaal kapot. Hij is inderdaad erg mooi! Die blauwe gel eyeliner is ook van mij een favoriet! Dat van Kruidvat is herkenbaar. Gaat hier net zo. Ik vraag daar sowieso nergens meer naar wat betreft make-up en collecties, want ze weten het toch nooit.

Kelly zei

Ik vind het wel erg jammer dat ze zo weinig weten en zich er ook niet voor lijken te interesseren. Navraag doen bijvoorbeeld doen ze ook niet! Ik vraag sindsdien ook helemaal niets meer!

Leontine zei

Ik vind het echt superleuk om naar je te kijken, je bent zo'n leuke meid :).

Echt, als ik je MAC Vera zie, krijg ik gewoon een beetje buikpijn.. ik kan me zó goed voorstellen hoe erg je baalde. Gelukkig valt de schade mee, maar dan nog. Als ik mijn MAC Vera zou laten vallen, zou ik serieus even huilen. Ik heb ooit mijn Sleek Rose Gold laten vallen en daar viel de schade ook van mee, ook zo'n rand (maar dan helemaal rondom) eraf en gelukkig kan hem nog gebruiken, maar jeetje. Heb toch wat traantjes gelaten en steeds als ik hem pak, krijg ik weer een krimpje in mijn buik.

Gerrianne zei

Oh it's tofeeful is echt een ontzettend mooi kleurtje! Heel subtiel, maar toch met een mooie glansje. Ik had er laatst ook wat over geschreven & deze behoort ook echt tot mijn favoriet! Inderdaad leuk om te horen dat je dan niet de enige bent, haha. Nooit zo bij stil gestaan! Wat betreft de Kruidvat vindt ik zonde, dat ze je niet zo helpen! Ik heb zelf een aantal weken stage gelopen daar en heb er binnenkort ook een baantje, maar daar was alles goed geregeld qua de make-up.. Met de vracht kunnen ze alleen niet zo snel weten, of er een kleurtje al binnenkomt. Er komt namelijk zoveel binnen, dat het echt zoeken is. Er liggen ook vaak bergen make-up achter, dus het is niet altijd even makkelijk.. Maar ik vindt het raar dat ze het niet wisten bij jullie in de kruidvat, jammer! Trouwens over de video, ontzettend leuk!

Anoniem zei

Wat heb jij een kut stem om naar te luisteren zeg!

Nyria zei

Inderdaad toch nog veel regen gehad. Eindelijk goed weer. Doe het vaker in een filmpje, vind ik veel leuker. Het blijft balen van de mac vera blush. De liner van catrice is ook mooi.
Liefs, xxx

Pippi zei

Wat een mooi filmpje! Je doet het erg goed, meid.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights