zondag 22 juli 2012

postheadericon BQ: Draag jij iedere dag nagellak?

Na anderhalve week helemaal geen nagellak gedragen te hebben vanwege het klussen miste ik het echt ontzettend. Ik heb normaal bijna iedere dag nagellak op, soms komt het wel eens voor dat ik de nagellak er afgehaald heb omdat het niet meer mooi zat door het werken, maar dat ik wegens vroege diensten geen tijd meer heb om nieuwe nagellak op te doen. Ik vind het dan al erg en ik stoor mij dan aan mijn 'kale nagels'. Ik ben wel benieuwd of jullie daar ook veel last van hebben als jullie een dag, week of maand geen nagellak dragen.

De swatches zijn gemaakt door mij en zijn te vinden op Diva of Geneva.

BQ: Draag jij iedere dag nagellak?

22 comments:

Charile zei

Nee, ik geef mijn nagels ook vaak rust

Laura (Schrijfmeisje.nl) zei

Ja, echt iedere dag. Vroeger nooit - als klein meisje zijnde mocht het niet en toen ik ging studeren ook niet, want dat was onhygiënisch. Toen ik met een andere studie begon, ben ik ook nagellak gaan dragen en het gebeurt zelden dat ik nagellakloos rondloop. Ik heb dan ook een nagellakritueel dat twee dagen duurt (niet volle dagen hoor, maar lang drogen blabla).

Esther zei

Ik pas mijn nagellak aan aan mijn kleding dus om de 2dagen ongeveer verander ik ze.
Als ik geen tijd meer heb ze te lakken maar dat nog wel wil dan ga ik me eerst helemaal klaarmaken en doe ik me jas aan, dan lak ik me nagels en fiets ik naar werk. Dat is ongeveer 10min fietsen en dan zijn ze droog :D

PinkFairy zei

Bijna wel ja :) Heel soms, als mijn nagels weer bijgewerkt moeten worden, vind ik ze natuurlijk mooier en dan doe ik geen nagellak op. Maar dat komt eens in de zoveel maanden voor. :P

Nikita zei

Vaak draag ik nagellak en als ik deze afdoe omdat deze chipt, dan wacht ik en dag of 2 om terug te lakken.
Nu kan ik ook niet lakken omdat ik gelnagellak had en deze moest eraf gehaald worden en nu zijn mijn nagels echt enorm broos :s nu mis ik het ook heel erg

Chantal zei

Oh nee, ik lang niet iedere dag. Door het swatchen voor By Sjanty hebben mijn nagels al best wat te lijden (en helaas zijn ze van zichzelf al niet zo heel sterk) en wil ik ze verder zoveel mogelijk rust geven.

ilovebeauty89 zei

Ik draag de laatste tijd zelden nagellak! Ik wil straks weer twee keer per week mijn nagels opnieuw lakken!

Esmay zei

Niet iedere dag, zonder voel ik me wel heel naakt en wil het liefst lakken, lakken, lakken! Maar ja, kan niet altijd (geen tijd)!

Pippi zei

Ik lak mijn nagels meestal iedere avond. Want ik heb zoveel mooie kleurtjes dat ik het zonde vind om met naakte nagels te lopen. Maar soms haal ik de lak er af om mij nagels daarna te verzorgen en dan lak ik pas de volgende dag.

Scalpels and Sequins zei

Niet altijd, maar wel vaak. Vind het vooral in de zomer erg leuk.

Femke Vrieswijk zei

9 van de 10 keer wel :) zo af en toe geef ik mijn nagels een dag of 2 rust

Gerrianne zei

Niet altijd, maar meestal wel. Haha, onduidelijk. Ik probeer dat ik altijd een kleurtje op heb, maar soms lukt het even niet & ik gun mijn nagels soms ook echt een paar daagjes rust. Alleen de laatste tijd heb ik wel elke dag nagellak op, kan niet zonder! :D

Juudith zei

bij mij gaat het in vlagen.. de ene keer draag ik weken achter elkaar nagellak en dan een hele periode niet..

Nicole zei

Bijna altijd. Soms sla ik eens een dagje (of 2) over, maar dat komt niet vaak voor.

Anoniem zei

Jeetje wat leuke te lezen dat zoveel meiden bijna altijd nagellak dragen! Ik mag t niet op mn werk, dus is het voor mij echt een speciale gelegenheid ding..

NailTalk zei

Heel soms heb ik geen zin in gepruts...maar dan gaat er alsnog een glanslaagje op ;-)

Laura zei

ik lak mijn nagels 1 tot 2 keer per week en het komt wel eens voor dat ik een dagje (of twee) geen nagellak draag. Dat lijkt me ook beter voor mijn nagels. Als mijn nagels er echt slecht aan toe zijn, draag ik wel eens een hele week geen nagellak. Dan knappen mijn nagels op maar mis ik de nagellak wel.

Romy zei

Eigenlijk draag ik altijd nagellak. Tuurlijk heb je altijd dagen dat je er geen tijd meer voor had enzo, maar zelfs dan doe ik er 's ochtends nog even snel een basecoat op. Mijn nagels zijn wat geler geworden, dus ik vind het ook niet mooi als er niks op zit.

Mariska zei

Ik draag ook zo goed als elke dag nagellak. Heel soms een rust week omdat ik slechte nagels heb maar ik moet soms wat langer proberen maar ik hou te veel van nagellak

janniek zei

Ik draag bijna altijd nagellak, maar soms moet ik m'n nagels echt even laten rusten!

Merel zei

Ik heb eigenlijk altijd wel nagellak op. Zelfs als ik dat 'niet' heb. Dan doe ik namelijk meestal een kuur om ze op hun best te krijgen. Dus dan draag ik geen kleur maar verzorgende nagellak.

Mariska zei

Niet elke dag, maar wel vaak. En vaak laat ik het er ook opzitten tot het echt helemaal weg chipped bij wijze van.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights