dinsdag 12 juni 2012

postheadericon TAG: Been There, done that!

De lieve Alyssa van de leuke site Miss Murphy heeft een ontzettend leuke tag verzonnen. Een tag verzinnen stond al een tijdje op haar 'to-do-lijstje'. Ze heeft Toerisme gestudeerd en vind reizen gewoon erg leuk om te doen. De tag heeft de de naam Been There, done that meegekregen! Ik ben snel op de eerste volgende vrije dag mijn vakantiefoto's ingedoken. Waar ben ik eigenlijk allemaal geweest?

Welke landen van de wereld heb je al bezocht? Er staan heel veel standaardlanden op mijn lijstje. België, Luxemburg, Frankrijk, Kroatië, Spanje, Italië, Marokko, Turkije, Engeland en Schotland. Eigenlijk een beetje de standaard landen, alleen Marokko en Kroatië zijn niet echt standaard te noemen denk ik. Mijn voormalige stiefvader toen der tijd koos vaker wat aparte vakantiebestemmingen uit.

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen? 
Ik zou dolgraag eens naar Curacao willen, maar dan wil ik ook echt geld genoeg hebben om er minstens drie weken te verblijven. De gekleurde huizen, de prachtige stranden en de cultuur lijkt mij echt een keer leuk om mee te maken. Graag zou ik ook wel eens gaan shoppen in New York.
 Op jongerenreis naar LLoret de mar (2008)

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.) 
Ik vind strandvakanties heerlijk! Ik ben zelf ook een paar keer met vriendinnen/vriendinnen op zon, zee strand en uitgaan vakantie geweest. In mijn tienerjaren vond ik dat helemaal geweldig. Nu ik ouder ben vind ik het wel heerlijk om het strand in de buurt hebben, maar vind ik het ook leuk om wel iets van het land te zien.

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen? 
Ik vond Venetië echt een prachtige plaats om eens te zien. Ik zou er dolgraag nog een keer heen willen, want ik heb toen echt mijn ogen uitgekeken.

Laat je allerleukste vakantiefoto zien. 
Misschien niet een hele bijzondere foto, maar ik vind dit zelf echt de allerleukste vakantie foto!
Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar? Helaas niet!

Met wie ga je meestal op reis?  Ik ben veel met vriendinnen/vrienden, familie en natuurlijk de laatste jaren met mijn vriend op vakantie geweest.
La Palma en El Arenal Mallorca (2009 en 2010)

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon) Ik kan niet iemand bedenken met wie ik dolgraag nog eens op vakantie zou willen. Met de mensen om wie ik heel erg geef ben ik al eens mee op vakantie geweest.

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland? Mijn telefoon, een laptop+internet en mijn lieve vriend.

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar? Ik ga regelmatig weekendjes weg met mijn vriend en wij proberen iedere keer een andere plaats uit te zoeken. Zo zijn wij al naar Almelo, Maastricht en Rotterdam geweest. Ik ging zelf vroeger vaak één keer op vakantie in het Buitenland (zomervakantie) en vaak een midweekje of weekendje naar een bungalowpark in Nederland. Ik ben vooral erg veel in de buurt van Limburg geweest omdat wij toen der tijd nog wat familie in Limburg hadden wonen.
Artis

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin? 
Ik ben vroeger erg veel weekendje weggeweest naar attractieparken dat ik eigenlijk alle atracttieparken wel zo’n beetje uit mijn hoofd kan. Behalve de Efteling, daar ben ik eigenlijk niet zo vaak geweest. Ik heb heel wat dierentuinen in Nederland nog niet gezien, dus als ik nu op dit moment mag kiezen dan ga ik liever naar een Dierentuin. Dan wel naar een dierentuin waar ik nog nooit geweest ben. Artis is namelijk naast de deur en dat heb ik echt wel genoeg gezien!


Bodrum/Gumbet Turkije (2010)

Alanya 2011 (Afgelopen Oktober naar Alanya, Turkije geweest met mijn vriend Timothy.)

Maastricht 2011

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben? Ik houd helemaal niet van kou, dus skivakanties trekken mij echt totaal niet. Geef mij maar de zon en + 25 graden dan ben ik meteen helemaal op mijn plek!

Valkenburg 2011
Heel erg lang geleden met mijn broertje in Weerterbergen.


Wat is jouw leukste vakantie-herinnering? Ik vond met een Jeep over het eiland gaan van Mallorca, na eerst mijn angst te overwinnen toch wel ontzettend stoer! Zelfde geld achterop bij mijn vriend op een quad richting een afgelegen strandje gaan in de buurt van Gumbet, Turkije.
Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering? Ik kan mij niet echt een minst leuke vakantieherinnering bedenken. Ik heb het op al mijn vakanties ontzettend leuk gehad.

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie? Ik ga dit jaar (eind oktober) vier dagen naar Praag. Ik wil eigenlijk ook in de zomervakantie weg, maar mijn vriend en ik zijn hard aan het sparen voor een eigen huisje.

Waar zou je nooit op vakantie gaan? China, Korea, Japan – de Aziatische landen trekken mij op één of andere manier helemaal niet. Net als wat Alyssa al zei, zeg nooit nooit!


Ik ga de volgende meiden voor deze geweldige tag: Chantal, Kelly, Lara, Helen en Agnetha.

19 comments:

Charile zei

Super leuk om te lezen :D

Paola zei

Heel leuk om te lezen! En leuk al die foto's erbij!

Chantal zei

Erg leuk om te lezen Kelly, en thanks voor tagging me!

Mariska zei

Zijn hele leuke foto's om te zien zo :)

Pippi zei

Van je foto's krijg ik helemaal zin om mijn koffers te pakken:)

Mariette zei

Hele leuke tag! :).

Helen vd N zei

Leuk om te lezen en prachtige foto's! Wie weet doe ik hem, bedankt voor het taggen ;)

Janniek's Way of Beauty zei

leuke tag!

Mariska zei

Wat een leuke tag :-) Hier heb je veel aan

Esmay zei

Wat ben je naar gave plekken geweest!

Juudith zei

Super leuk om te lezen! en super leuke piccs ertussenn!

Ester zei

Leuk om te lezen! Ik heb deze tag gister toevallig ook gedaan. Die foto met de bloem in je haar vind ik echt heel mooi!

Monique zei

Wat een leuke tag! hele leuke foto's vind je goudblonde haar ook wel wat hebben op die eerste paar foto's :)

Anoniem zei

Dit is de eerste keer dat ik "TAG: Been There, done that!" bezoek en ik ben fijn onder de indruk door het verband dat dit stuk heeft met vakantie noord spanje.
Also visit my blog ; www.vakantiehuizenspanje.info

Josephine zei

Ah superleuk om al die foto's van jou te zien, jij bent veranderd! Ik vind deze tag echt heel leuk om te lezen :D

Kelly zei

Wat leuk om te horen! Ik heb mijn haar inderdaad ook een tijdje goudblond gehad! Misschien ook wel weer eens leuk om te doen!

Kelly zei

 Ontzettend leuk om te horen dat je een verandering bij mij ziet. Zelf zie je die niet echt, ja dat je ouder bent geworden, maar meer ik zie ik niet!

Kelly zei

Dank je wel! Mijn vriend is ook helemaal weg van bloemen in mijn haar, vooral als wij op vakantie zijn!

Evelien zei

Leuke tag!! Marokko lijkt me een geweldig land. Leuke foto's ook in het artikel!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights