maandag 18 juni 2012

postheadericon Looks met mijn nieuwe Inglot palette

Toen ik mijn nieuwe Inglot palette kocht wilde ik meteen met de leuke kleurtjes aan de slag. Ik moest helaas nog even wachten, omdat ik dat weekend totaal geen tijd had om foto's te maken van mijn Inglot palette, want ik wilde het palette natuurlijk wel delen met jullie voordat ik het ging gebruiken. Op mijn vrije dag besloot ik dus meteen aan de slag te gaan met mijn nieuwe Inglot palette en één van de looks deelde ik al met jullie via Instagram(divaofgeneva).

Update: Er zijn wat problemen met blogger vandaar dat er 0 comments staat.  Je kan gewoon comments achterlaten en ik ontvang ze ook gewoon. De telling wordt alleen niet goed weergeven. Dit wordt z.s.m. verholpen door blogger, sorry voor het ongemak.

 Ik besloot aan de slag de te gaan met twee looks waarbij ik al kleuren ging gebruiken.
Ik ben begonnen met de look met rood - paars en oranje.  Ik heb de oranje kleur in mijn binnenste ooghoek aangebracht, vervolgens deze kleur goed uitgeblend. De rode kleur bracht ik daarnaast aan en heb ik geblend met de oranje. In mijn crease besloot ik de paarse kleur te doen. Ik vind de kleuren combinatie wel erg mooi!
De tweede look - die zou ik ook die dag overdag gaan dragen. Ik besloot om aan te gang te gaan met de overgebleven kleuren namelijk de groene en de driekleurige groene rainbow. Ik heb een overloop gemaakt met de rainbow kleuren en als laatste heb ik mijn buitenste ooghoek nog even aangezet met de donkergroene kleur. Ik vond de look toch nog niet helemaal af, dus ik besloot nog wat oranje te gebruiken in mijn crease en op de onderste wimperrand. Ik vond het oranje wel veel meer toevoeging in de look, dan alleen de groene tinten. De groene tinten draag ik op de bovenstaande foto.

Vinden jullie het leuk om vaker meerdere looks te zien met een palette?

18 comments:

Pippi zei

Leuk, al die ooglooks! Natuurlijk wil ik er meer zien!

Laralaurentia zei

Erg leuk! Je kan trouwens een 3 palette winnen bij me :P Kan je nog meer looks maken ^^

Chantal zei

Mooi zeg, vooral de look met het groen!

Paola zei

Vooral de tweede look vind ik erg mooi!

MySuperSweetLife zei

Wauw, wat een mooie looks!
Liefs

Delphine zei

Beide looks zijn zeer mooi

Nyria zei

Mooie looks. Ik vind meerdere looks wel leuk bij een palette. Zo krijg je een betere indruk.

Liefs, xxx

Elma zei

Nice! Vooral die met groen vind ik mooi!

miriamterveer zei

De eerste look kan ik niet voor gaan, dan lijk ik echt ziek; die tinten staan mij niet! De tweede look denk ik wel, wat een mooie kleur groen!

lovefornailart zei

De groene is ook mijn favo!

Nicole zei

hele mooie looks!
vind het wel leuk om meerdere looks te zien met een palette, geeft toch een beter idee wat je met een kleur kunt doen :)

Gerrianne zei

Je hebt er hele mooie look's mee gemaakt! De onderste ooglook vindt ik vooral héél erg mooi bij je staan! Heb je trouwens een nieuw comment systeem? Ik kan namelijk nergens meer vinden, waar je je bloglink kan neer zetten? Ik dacht, toch maar even vragen, haha! xx

Sarah Diiamonds zei

Prachtige looks, de kleuren staan je prachtig

www.beautyblog-angelique.nl zei

De groene is echt mooi gelukt meis! Wauw echt mooi gedaan, je mooie blauwe ogen spreken meteen!

Kelly zei

Dit is de nieuwe versie van Disqus! Ik heb al een klacht achtergelaten bij Disqus dat je inderdaad nergens meer je bloglink kan neerzetten! Ik heb nog geen reactie teruggehad van Disqus, mocht het niet aangepast worden, dan ga ik de oude weer terugproberen te zetten. Lief dat je het laat weten!

Marieke Pas zei

Echt mooi! En aangezien ik een beetje de zelfde vorm ogen heb, dankje voor de tip! :)

Juudith zei

Oeee moooi!! Ik vind je looks echt leuk! mooie combie's en toch wat gedurfder! me likes!

Ester zei

MooI! Die met rood en paars vind ik het mooist!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights