woensdag 13 juni 2012

postheadericon Hup Holland Hup!!

Even een kleine blogpost tussendoor om Nederland aan te moedigen zullen wij maar zeggen. Dit is de look die ik afgelopen zaterdag met de wedstrijd Nederland - Denemarken droeg. Ik heb geen foto's van mijn gehele outfit, maar het oranje wat ik aan heb is het jurkje van Supertrash. Ik ben zelf wel echt een fan van het EK/WK en ik vind het ook wel erg leuk om gekleed gegaan in het rood/wit/blauw of oranje. Ik heb zelf dit jaar The winning way dress van Supertrash en het Bavaria jurkje van dit jaar.  Het Bavaria jurkje ligt al klaar voor vanavond!!
De oorbellen komen van de Primark (oude collectie) . Ik heb mijn ooglook gemaakt met kleuren van Inglot en het Paraguaya palette van Sleek (limited edition). De lipstick is Estee Lauder - Melon.

Ik hoop natuurlijk dat Nederland van Duitsland gaat winnen! Juichen jullie ook mee voor Nederland vanavond, of hebben jullie niets met voetbal? Wat gaan jullie vanavond aan doen?

6 comments:

Esmay zei

Nu hopen dat het allemaal helpt!

Vnv is mijn slagingsfeestje en ondertussen voetbal hihi!

Delphine zei

Heel mooi gedaan en wat een leuke kleur lipstick!

Souhailla zei

Mooie look!

MaudM zei

Leuke look! En wat een gave oorbellen :D

Mariska zei

Mooie look! Hopen dat ze winnen vanavond

Nyria zei

De lippen vind ik mooi. Leuke oorbellen trouwens, jammer dat ze niet hebben gewonnen :(
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights