dinsdag 5 juni 2012

postheadericon Finally Mine!!

Herkennen jullie dat jullie wel eens een kledingstuk heb gezien, maar dat je het pas zag dat je eigenlijk net even te laat was. Dat de collectie al een tijd in de winkels hangt en dat je nét te laat bent. Ik heb dat gehad met een jasje van Vanilia. Ik had het jasje net even te laat ontdekt, waardoor het jasje helaas niet meer te verkrijgen was. Jaloers dat ik was dat ik het jasje weer eens voorbij zag komen bij Shirley. Een lieve lezeres van StyleGuide mailde mij dat ze het jasje in haar kast heb hangen, maar dat het jasje voor haar inmiddels te groot is geworden en dat ze hem verkoopt. Oooooh yeah wat was ik gelukkig toen ik haar mailtje zag en ook nog eens in mijn maat!

Vorige week was het nog prachtig mooi weer, maar wanneer ik nu naar buiten kijk word ik er wel erg treurig van. Het enige voordeel dat ik kan bedenken is dat alle pollen even weer worden weggespoeld en dat ik misschien eindelijk weer eens een gewone make up look op kan en dat ik het niet meer zo vreselijk benauwd heb.

Ik besloot de vrolijke blouse van H&M weer eens uit de kast te halen en ik combineerde de blouse met mijn grijze broek, één van mijn vele ballerina met strik schoentjes. Ik ben gek op ballerina's met strikjes en ik hem dan ook exemplaren uit verschillende winkels. Deze komen van de Primark.

Blousje: H&M (oude collectie)
Grijze spijkerbroek: H&M
Tweed jasje: Vanilia (oude collectie)
Flatjes: Primark
Random armbandjes

Herkennen jullie mijn frustraties dat je het perfecte item heb gevonden en het blijkt niet meer leverbaar te zijn/ of  van een oude collectie die inmiddels uit de winkels is verdwenen?

15 comments:

Lifesplash zei

Wat een schattig jasje! Ik vind hem leuk. Ook die knoopjes erop. Staat zo snoezig! En met je oufit erbij is hij nog leuker. :)

Delphine zei

Het is inderdaad wel een mooi jasje!

Charile zei

Super leuk!

Esmay zei

Lucky you! Mooi jasje :D

Sandra zei

Jaaaa dat is een superleuk jasje! Staat je prachtig meid!

@ hooikoorts: heb net een nieuwe berg medicijnen (oude hielpen niet meer goed)opgehaald, rest van de dag blijf ik binnen, wordt gek van die pollen *grrr*

Pippi zei

Staat je goed! Hele leuke outfit, Kelly:)

Nyria zei

Echt onwijs leuk dat je het jasje over mocht nemen. Staat je echt goed, leuk item.
Liefs, xxx

Nicoleta_buru zei

Such an intresting great blog! Lot's of inspiration for myself!

Whould u like to follow each others blog to keep in touch this way?

Lots of hugs,

www.nicoleta.me

Mariel zei

Leuke outfit!

Mariska zei

Ziet er leuk uit, staat je goed! Het blousje is ook erg mooi

Kelly zei

Ik hoop dat je nieuwe medicijnen een stuk beter helpen Sandra. Bij mij begint het eindelijk na ruim twee weken wat af te zwakken. Ik kon éindelijk eens oogschaduw op!

Wendy zei

Aaah super leuk om er een outfitje mee te zien! Fijn dat je er zo gelukkig mee bent:):) dan is 'mijn' jasje iig goed terecht gekomen:) liefs

Sharissa zei

Haha herken het probleem heel goed! Maar wat is het jasje leuk! 

Wendy zei

Super leuk om je met dit jasje te zien! Ben blij dat 'mijn' jasje goed terecht is gekomen. Staat je ontzettend leuk :)

Kelly zei

Ik vind het echt ontzettend leuk om een reactie van jou te zien hier! Ik ben je nog steeds enorm dankbaar dat je mij gewoon mailde over het jasje!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights