vrijdag 8 juni 2012

postheadericon De perfecte eyeliner op dit moment

Ik had nooit gedacht dat ik nog eens onwijs blij kon zijn met een andere eyeliner kleur dan zwart. Zwart is toch wel de kleur die ik al jaren gebruik en daar ben ik wel eens een avondje van afgeweken, maar een favoriete eyeliner, was toch altijd in de kleur zwart. Ik schreef al eerder in mijn nagellakswatches van de Catrice Cruise Couture collectie dat ik twijfelde over de bijbehorende blauwe Nautica eyeliner uit deze limited edition. Het bleef toch kriebelen en gelukkig maar dat ik snel nog even naar Kruidvat ben gegaan om deze eyeliner te halen, want oh wat is deze eyeliner fijn!


Catrice heeft meerdere gel eyeliners uitgebracht en er zitten vier kleuren in het vaste assortiment. Helaas zat daar nog geen blauwe kleur bij, maar Catrice heeft een blauwe gel-eyeliner uitgebracht in deze limited edition.
Wat zegt Catrice over de gel-eyeliners:Dankzij de ultrazachte geltextuur hoef je geen​professioneel topmodel te zijn om een prachtige eyeliner te creëren. CATRICE Gel Eye Liner kan zo nauwkeurig als een vloeibare eyeliner worden toegepast - voor een bijzonder zijdezachte afwerking en fascinerende, intense ogen!
De gel-eyeliner is van ontzettend zachte structuur. Ik ben al een gel-eyeliner gewend, maar ik kan mij het gepriegel van de eerste paar keren nog goed herinneren. Ik pakte toen al snel teveel op het gel-eyeliner kwastje wat je terug kan vinden in het Catrice schap. Ik vind dat je met alle eyeliners even moet wennen met het aanbrengen, iedere structuur is namelijk anders.
De gel eyeliner is na het openen maar 6 maanden houdbaar. Dat is niet erg veel, vooral niet als je meerdere eyeliners in je bezit heb.
Op deze swatch foto zie je wel dat de eyeliner erg creamy is. Even een kwestie van wennen vind ik dat.

De eyeliner is in gelimiteerde oplages te verkrijgen bij Kruidvat/Trekpleister en is onderdeel van de Catrice Cruise Couture collectie die vanaf  juni te verkrijgen is. De gel-eyeliner is verkrijgbaar voor 3.99€, net als de prijs van de gel-eyeliners die vast in het assortiment van Catrice zitten.

Ben jij fan van gel-eyeliners?

23 comments:

MySuperSweetLife zei

Deze eye liner lijkt me ook erg goed!
Liefs

charile zei

super mooi!

Paola zei

Ik heb eigenlijk nooit een lijntje boven mijn oog, maar alleen oogpotlood op mijn waterlijn! Ik wil het wel gaan leren!

Helco Prins zei

Zo mooi!

Delphine zei

Ik heb hem gisteren ook wezen kopen. Zo meteen even proberen :)

Femke Vrieswijk zei

ik heb 'm ook! ga hem vandaag proberen :D

Juudith zei

Hij ziet er goed uit!

Nyria zei

Zelf ben ik echt van de creamy eyeliners. Ik zag hem al in de schappen liggen. Deze is prachtig.
Liefs, xxx

Esmay zei

Die kleur vind ik heel mooi!

Unknown zei

Ziet er goed uit :) Mooi kleurtje

Anne vdh zei

Wat een toeval:D Ik stond gisteren met een blauwe eyeliner in mijn handen en toen dacht ik nee ik wacht nog even, wil namelijk ook graag bruin en aangezien ik bij de MAC was had ik even niet het geld om er 2 te kopen ;)

Sarah Diiamonds zei

Hij is zeker heel mooi! wel jammer dat hij niet zo lang houdbaar is ;s

Kelly zei

Ja dat is wel echt zo jammer. 6 maanden is natuurlijk zo om!

Kelly zei

Oooh nou in dat geval, dan zou ik je zeker deze willen aanraden van Catrice!

Kelly zei

Gewoon eens een dagje flink gaan oefenen!

Kelly zei

Ik hoop dat je er net zo tevreden over bent als ik!

Lin van T zei

ik wil de eyeliner ook graag hebben. Ik was blij dat ik de peach nagellak wel kon vinden, maar de eyeliner was al uitverkocht. Binnenkort de stad in om em te zoeken. Mooie look trouwens.

Pippi zei

Goede keus- hij is prachtig:)

Anoniem zei

Nog nooit gelliner geprobeerd, binnenkort doen? lijkt me wel fijn.

Anoniem zei

Nog nooit gelliner geprobeerd, binnenkort doen? lijkt me wel fijn.

Anoniem zei

Nog nooit gelliner geprobeerd, binnenkort doen? lijkt me wel fijn.

Anoniem zei

Nog nooit gelliner geprobeerd, binnenkort doen? lijkt me wel fijn.

Evelien zei

Jaaa, die vind ik ook heel erg fijn! En mooie kleur ook :D


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights