dinsdag 19 juni 2012

postheadericon Aan het uitwaaien

Zaterdag stond er een aardig windje in Noord-Holland en kon je lekker uitwaaien zoals wij dat hier zeggen. Ik vind een beetje wind wel lekker, maar ik vond de wind zaterdag net even iets te krachtig. Er waren van deze selectie foto's niet veel foto's goed gelukt, omdat ik bij de meeste foto's toch allemaal haren voor mijn gezicht heb. Ik moest en zou ook met dit jurkje op de foto poseren, want ik vind dit echt een fijn jurkje. Het zit heerlijk, het heeft een bloemenprintje en voor de mensen die mij goed kennen vind ik bloemenprintjes geweldig. Dus ik besloot toch in de wind foto's te gaan maken. Het is mijn vriend gelukt om een paar leuke plaatjes - als zeg ik het zelf - te schieten. De locatie vind ik prachtig, mijn vriend woont vlakbij dit water en achter de gebouwen die je op de rechterkant van de foto zit, is de stad Zaandam. Ideaal wonen!

Jurkje: HM
Jasje: HM
Tas: Pieces
Tregging: Pieces
Schoenen: Van een onbekend boetiekje in A'dam

Vinden jullie het wel lekker om even uit te waaien?

10 comments:

Jasmine zei

Ik vindt het heerlijk om met de wind in mijn haren te fietsen, zolang die wind geen rotzooi met zich meedraagt. Ik heb al talloze keren vliegjes en zandkorrels uit mijn ogen gehaald, bah =]

Pippi zei

Uitwaaien is heerlijk! En ik ben weg van je outfit- stoer en toch schattig:)

Nyria zei

Daar is het heerlijk weer voor. Leuk jurkje, zulke prints staan je zo goed.
Liefs, xxx

Chantal zei

Leuk zeg, vooral het jurkje!

Esmay zei

Heerlijk, dat uitwaaien! Leuke outfit!

PinkFairy zei

dat jasje is echt super leuk ^^

Laura zei

Leuke outfit! Ik zou ook daar wel aan het water willen wonen. Ik woon tussen de bossen, maar gelukkig wonen mijn ouders aan zee, want ik houd er echt van om bij water in de buurt te zijn.

Tamarah zei

Leuk jurkje! Ik woon vlakbij het strand dus kan lekker vaak uitwaaien! ;)

Juudith zei

leuke outfit!! Vind je jurkje erg leuk!!

Mariel zei

Leuke outfit!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights