zondag 13 mei 2012

postheadericon Shoplog Enchantra - Michael Todd Cosmetics

De producten van Michael Todd Cosmetics heb ik al vaker in mijn digitale winkelmandje gegooid, maar vervolgens heb ik het meeste er toen weer uitgehaald, omdat ik de prijzen toch aan de hoge kant vond. Ik heb toen alleen de mascara gekocht en daar was ik echt zeer tevreden over. Toen ik de korting van Enchantra zag, heb ik er eerst nog wat weken overheen laten gaan, omdat ik twijfelde of ik nog iets wilde gaan bestellen. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan, want de prijzen die zijn natuurlijk zo goedkoop dat ik het gewoon niet kon laten om te bestellen. De mascara wilde ik natuurlijk nog een keer betellen. Na wat tweets met meiden op twitter heb ik er voor gekozen om nog twee powder blushes bij te bestellen. De shimmer blushes zagen er ook prachtig uit, maar ik heb al diverse shimmer blushes in mijn stash. Ik ben erg blij met mijn bestelde spullen, kijk snel verder voor de swatches van de blushes.
Experts op het gebied van make-up, huidverzorging en parfums hebben uitgebreid research verricht om zo te bepalen hoe de producten voor Michael Todd Cosmetics zouden worden samengesteld. Om de producten te laten voldoen aan de persoonlijke voorkeuren van een breed publiek is er een ruime keuze in de samenstellingen van producten en is de keuze in kleuren ongekend.


 Ik heb gekozen voor de kleuren Blushing en Speechless.

De Powder Blush van Michael Todd is drievoudig gepigmenteerd om iedere keer opnieuw verzekerd te zijn van een perfectie applicatie.  Hij is verkrijgbaar in veel kleuren van sheer tot huidtinten om te kunnen gebruiken voor het shapen en contouren van het gezicht.
De blushes zijn zeer gepigmenteerd. De pigmentatie vind ik bijvoorbeeld wel met het merk Sleek te vergelijken.  Je moet opletten dat je niet te enthousiast met je blushkwast over deze blushes heen en weer gaat, want je wil er natuurlijk niet ook niet als een clown bijlopen. Je kan deze blushes daarom het beste met een stippling kwast aanbrengen, zodat je de blushes gedoseerd kan aanbrengen.
Blushing is een bruin/oud roze blush die erg natuurlijk oogt. Een blush die erg mooi staat bij een natuurlijke look.
 Speechless is een roze blush, die ik met het oog op de zomer - als wij die dit jaar nog krijgen - besteld heb.
De swatches gemaakt met één veeg en zonder basis. Blushing links en Speechless rechts.
 Blushing op mijn wangen.
 Speechless op mijn wangen.

Helaas gaat de cosmeticalijn van dit merk ophouden te bestaan omdat ze hebben besloten zich volledig te richten op organic skincare. Enchantra had de producten van Michael Todd Cosmetics al in de aanbieding, maar de producten zijn nu met 50% korting extra te bestellen is bij Enchantra met de code Beautygloss. Dat betekent dus een dubbele korting op de producten.
De blush en zoveel de mascara kosten per stuk nu nog maar 4.97€ dat is echt géén geld voor deze prachtige, luxe producten.
De producten zijn nu nog te verkrijgen bij Enchantra. Ik raad het je zeker aan om wat te bestellen van dit prachtige merk. Wil je iets bestellen, dan zal ik zeker niet te lang wachten met het bestellen.

14 comments:

Josephine zei

Wauw, de blushes zijn echt heel mooi!

Anoniem zei

Wat een mooie producten!

PinkFairy zei

prachtige kleuren!
ik wist niet eens dat mascara van MT zo goed was ^^

Joyce zei

O korting haha ik zal snel eens op enchantra gaan kijken! :D

Esmay zei

Prachtige blushes!

Monique zei

Echt prachtige blushes!

Nicole zei

hele mooie blushes!

Lonneke zei

Wauw die blushes zijn bijzonder mooi zeg!

Mariska Wubbels Weustink zei

Ziet er mooi uit!

Pippi zei

Wat mooi! Ik kom nu echt in de verleiding, maar ik heb al meer blushes dan ik de komende jaren kan opmaken:)

Nyria zei

Ik heb veel over dit merk gelezen. Was er wel benieuwd naar. Fijn dat je er een review over hebt geschreven. Ik moet de blush hebben XD.
Liefs, xxx 

LottedeJ zei

Wauw, wat een mooie producten! 

LindaB zei

Mooie blushes en ze staan je goed.

Sheela zei

Die blushes zijn zo mooi! x


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights