woensdag 16 mei 2012

postheadericon I can see in color

Ik ben erg saai in ooglooks, vaak gebruik ik alleen maar bruintinten. Vooral als ik vaak haast heb, als ik moet werken, dan kies ik toch weer de bekende weg en pak ik bijvoorbeeld bij mijn Naturel Eye palette. Ik heb daarom eens gekozen voor geel in mijn binnenste ooghoek en ik heb de look afgemaakt met een licht en donkere bruine kleur.

Natuurlijk heb ik ook een face of the day gemaakt met de ooglook. Ik vind het jammer dat de gele kleur op de face of the day foto er wat minder uitkomt. Ik vind zelf een felle kleur in een ooglook erg leuk en ik ga het ook eens met andere kleuren proberen. Ik vind geel steeds een leukere kleur en ik denk dat ik als ik even wat meer kleur in mijn gezicht heb, dat de kleur geel mij ook iets beter zal staan.
 
Door de heftige kleur, heb ik mijn lippen natuurlijk gehouden met crème cup van MAC en een laagje lipgloss.

Ik draag op mijn wimpers mijn nieuwe mascara van Michael Todd. Ik ben fan van deze mascara en ik vind het ontzettend jammer dat dit merk stopt met de cosmetics.  Voor deze ooglook heb ik voor de gele kleur gebruik gemaakt van het Curacao palette van Sleek. Op het moment is er ook het brights palette in de omloop, mijne is naar mij onderweg. Daar zit ook een prachtige gele tint in. De twee bruinkleuren komen uit mijn Inglot palette.

Verwerken jullie eens een heftige kleur - zoals geel - in een ooglook?

10 comments:

Sanne zei

mooie ooglook! xx

Gast zei

Freaking lelijk ben je.

Lin zei

Mooie look! ik grijp zelf ook graag naar 'veilige' bruine kleuren. Door het geel (en je blush) breng je subtiel kleur in je gezicht. Staat je goed :-)

Nicky zei

Oke!?
Jou reactie is echt te zielig voor woorden!
Volgens mij ben jij gewoon ontzettend jaloers.
Kelly niks van die reactie aantrekken, je bent een leuke meid en die ooglook staat je goed ^^

Anoniem zei

Mooie look! Hij staat je echt goed :)

Pippi zei

Hier ook zo iemand die altijd haar toevlucht neemt tot bruine tinten. Ik vind het gele accent erg geslaagd. Ga ik ook maar eens proberen:)

Anoniem zei

Jaloers? Waarop dan? Hahahahaha

Esmay zei

Gaaf met dat binnenste ooghoekje geel :) 

Juudith zei

Mooie look zeg! gaaf het gele in je binnenste ooghook! like it!

Nyria zei

Ik vind het een prachtige look. Vooral de eyeliner, mooi dunnetjes aangebracht.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights