maandag 28 mei 2012

postheadericon Hoe comfortabel voel jij je in bikini?

De bikini de veelbesproken badkleding. Vrouwen voelen zich vaak erg onzeker om zoveel van hun lichaam te laten zien. Vinden zich vaak te dik, hebben te witte benen etc. Merendeel van de vrouwen voelt zich onzeker in bikini. Misschien alleen de eerste keer, of heb je altijd liever wat meer aan op het strand?

Wanneer de winter voorbij gaat en de eerste Lente collectie zich melden in de winkels beginnen vrouwen vaak al met de zoektocht naar de perfecte bikini. Het mooie weer is immers in vooruitzicht en er zijn jaren geweest dat we in april al in onze bikini's liepen. De zoektocht is al een heel drama op zich, want ook ik vind een perfecte bikini vinden vreselijk. Ik ben dan wel gezegend met vrij makkelijke maten voor een bikini en kan ik bijvoorbeeld al goed slagen bij de Hunkemoller of HM.

Na de zoektocht komt natuurlijk ons gewicht naar voren. Vaak willen vrouwen toch nog wat kilo's kwijtraken voordat ze zich in een bikini hijsen. Ik ben zelf totaal niet bezig met mijn gewicht, maar toch ook voel ik mij vooral de eerste keren dat ik mijn bikini aan heb wel even onzeker. Ik heb niet de mooiste onderbenen, veel littekens en rode plekken doordat ik in de wintermaanden erg last heb van exceem. De zon op mijn huid doet vaak wonderen, maar de eerst paar keer dat ik mijn benen bloot heb voelt dit erg ongemakkelijk.
Ik ben erg benieuwd hoe jij je voelt als je de eerste keer je bikini weer draagt. Misschien heb je dit gevoel de afgelopen dagen met het prachtige weer al wel gehad. Voel jij je onzeker in je bikini?
Bron foto's: Google.

8 comments:

Liliane zei

Ik voel me niet zo onzeker in bikini, niemand is perfect, ook ik niet.
Ik surf al sinds mijn 11e dus ben ook al redelijk wat gewend natuurlijk en zie zwemkleding als een soort 2e skin :P

Charile zei

Ik voel me best onzeker in een bikini, maar ik draag hem dan ook bijna nooit. Tenzij iemand me enorm goed heeft kunnen overhalen om naar het strand te gaan. Anders lig ik heerlijk in de tuin :)

Monique zei

Ik zit al bijna twee jaar thuis.. je kan je wel bedenken wat dat met je lichaam doet, het erge is dat ik dus echt niet kan sporten en mijn figuur alleen met mijn voeding in "model" kan houden.. En ik vind het verschrikkelijk om in een bikini te liggen op dit moment. Wat Echt voor het eerst is, want van maatje 34 naar 40 gaan voelt voor mij niet echt fijn...

Chloe zei

Ik voel me redelijk goed in een bikini, behalve als ik bijvoorbeeld met school moet gaan zwemmen, dan draag ik het liefst een badpak.

Sarah zei

Haha toevallig ik heb net ook een artikel online over bikinistress, ik voel me wel redelijk goed ik bikini, ben de laatste tijd ook heel hard afgevallen. ik vind gewoon dat niemand zich mag schamen voor z'n lichaam, daardoor laat je veel leuke dingen vallen! 

Amy zei

Ik voel mij echt vreselijk ongemakkelijk in bikini. Ik heb enorm veel last van striae en bloeduitstortingen dus mijn benen zijn gewoon gevlekt. Ook heb ik huidtype 1 waardoor ik echt melkflessen heb die praktisch nooit bruin worden.. Maar eens ze wat bruiner zijn voel ik me toch een pak beter, al zou ik nooit erg zelfzeker zijn in bikini..

Laura Spring zei

Ik voel me prima in m'n bikini! alleen als t voor t eerst weer is heb ik wel een beetje witte benen;) maar goed, ben niet de enige! dus heb niks te klagen!

Nina zei

 Ik voel me niet echt anders in bikini. En voor mij is het echt geen zoektocht. Ik vind heel snel al een paar leuke en meestal goedkope bikini's.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights