maandag 21 mei 2012

postheadericon Het leed van een beautyblogger #2 - Blush op de grond gevallen

Voor de mensen die mij op instagram (divaofgeneva) volgen weten al dat er zondag een ramp is gebeurd. Nog nooit heb ik iets laten vallen en nu gebeurde het. Ik was mij aan het opmaken, lekker op mijn gemak. Ik had nu niet al mijn spullen bij de hand, omdat ik vaak het weekend bij mijn vriend slaap. Ik had mijn make up spullen dus in een toilettasje zitten. Ik haal mijn spullen er één voor één uit en dus ook mijn MAC Vera blush in Flower Fantasy. Ik let even niet goed op en leg mijn blush net even op het randje, waardoor de blush naar beneden viel van de tafel op de grond. Met open mond staarde ik naar de blush die op de grond terecht was gekomen. Aan de zijkant is er een stukje afgebroken. Ik besef mij dat het nog erger had kunnen aflopen, maar het zijkantje wat uit mijn geliefde blush is verdwenen liet mijn beauty-hart al breken.
Zo blij dat je was dat je counter in kwam gelopen, of dat het item waar je op aan het wachten was nog online te bestellen is. Of een vol schap aantreffen met de nieuwe LE van Catrice of Essence.  Wanneer er iets erg gebeurd met een product waar je erg je best voor heb moeten doen om het te krijgen dan breekt mijn hard toch wel even. Tuurlijk is het niet een groot probleem in je leven, maar wel een moment dat je beseft dat je toch wel een beautyverslaving hebt ontwikkeld, dat je het gewoon erg vind als er iets met je geliefde spullen gebeurt.

Herkennen jullie dit? Heb je het zelf ook wel eens ervaren dat je een product liet vallen? Ik ben erg benieuwd naar wat je gevoelens toen waren.

22 comments:

Nikita zei

Ik heb ook eens een oogschaduw laten vallen... Nou eigenlijk ik niet. Ik was het dekseltje aan het poetsen boven mijn wasbak en plots viel de oogschaduw zo uit de doosje. Eerst dacht ik ook van dat is stom, maar toen dacht ik nu heb ik een reden om een nieuwe oogschaduw te gaan kopen ! dus toen vond ik het helemaal niet zo erg meer :p 

Anoniem zei

Wat onwijs zonde! Ik heb dat gehad bij mijn 88 shimmer palette, maar die vind ik niet heel bijzonder en gebruik hem dan ook nooit.

Pippi zei

Ik heb ooit een potje knalgele OPI lak van de tafel geveegd en toen ik het op de plavuizen uiteen zag spatten heb ik waarschijnlijk geheel tegen mijn principes gevloekt. En daarna heb ik snel een nieuwe besteld:)

Leontine Nederlof zei

Owww, toen ik de foto zag, brak mijn hart ook :(. Vind m zo mooi (heb m zelf
ook) en kan me voorstellen dat je er helemaal ondersteboven van was.

Esmay zei

Ahhhh zo zonde :( Ik heb hem zelf ook en ik zou ook flink balen als dat zou gebeuren!

Missjustpretty zei

Aaaah wat zonde.
Ja, ik heb een keer mijn net nieuwe flesje parfum van Christina Aguilera laten vallen.
Had hem die dag ervoor gekocht en dacht: laat ik lekker de grootste fles nemen zodat ik er lekker lang mee kan doen.
Not dus. 

melissa zei

jaa! ik liet mn minerale poeder vallen hahahaha hele stofwolk.. was echt erg!

Chantal zei

Ohhh nee, wat zonde! :-(

Eve zei

Yep, heb het ook wel eens gehad, ik had het product nèt nieuw. Zelfs nog niet eens echt gebruikt, pats! Had wel even goed de pest in toen..

Tessa zei

Mijn vriend heeft mijn favo bruine ogenschaduw laten vallen. Daarna wilde we naar de winkel gaan om een nieuwe te halen, bleek dat hij uit het assortiment gehaald was. Ik was aan het balen!!

NailTalk zei

ja dat voelt gewoon k..........!

Nicole zei

wat zonde! het is mij gelukkig nog nooit gebeurt.. wel al een aantal producten waar nu afdrukken vna mijn nagels in staan :P

Nyria zei

Ik zag het al op twitter. Echt erg balen.
Liefs, xxx

Naomi van der Let zei

Het is mij wel eens gebeurd met mijn favoriete bruine catrice oogschaduw die ik nooit meer heb kunnen vinden! ZO balen! 

Mariska zei

''Wanneer er iets erg gebeurd met een product waar je erg je best voor heb
moeten doen om het te krijgen dan breekt mijn hard toch wel even.'' <---  *hart
Erg jammer!

Mariska zei

Van de blush ;)

Mariette zei

Wat super zonde zeg! :O

Liefs, Mariette

keava zei

aawh wat zonde zeg!

Roos zei

herkenbaar, ik heb laatst een best wel dure poeder laten vallen (gelukkig kan ik deze weer pressen) en vorig jaar een dior foundation  dat was echt heel erg zonde :(

Miss Langhaar zei

Oh, dat doet pijn idd :( Ik liet eens mijn 88 palette vallen en sindsdien gebruik ik hem veel minder, gewoon omdat het zo slordig staat.

MaudM zei

Ohh wat zonde meid! :( Vooral ook nog zo'n prachtig LE product.Gelukkig is het alleen het randje.. maar toch, dat doet zeker even pijn om te zien gebeuren met een super mooie blush!

Mariska zei

Het valt nog mee. Ik heb nog ergere dingen mee gemaakt met mijn geliefde cargo palletje


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights