woensdag 30 mei 2012

postheadericon De playsuit

De hele week is het al prachtig weer in Nederland. Lente weer is het niet eens meer te noemen, het is gewoon een paar dagen zelfs boven de 25 graden geweest. Blote benen horen bij het mooie weer, maar ik vind het altijd wel even een drempel om over heen te gaan. Doordat ik erg veel last heb van exceem/allergieën ben ik helaas niet gezegend met gladde onderbenen, maar benen vol oneffenheden en littekens. Ook omdat ik gewoon een ontzettend koukleum ben en blote benen als snel te koud vind zodra ik mij buiten mijn tuin begeef. Toch heb ik mij gewaagd aan de playsuit, een jumpsuit maar dan in het kort. 

Een eendelig kledingstuk daar ben ik niet heel erg fan van. Ik vind het vaak leuker om mijzelf met verschillende kledingstukken aan te kleden en kleding met elkaar te matchen. Ik ben gek op kleding matchen, misschien dat jullie dat niet zo een twee drie zien. Ik match namelijk niet enorm uitbundig, maar meer kleuren bij elkaar. Ook is een eendelig kledingstuk zoals een playsuit niet zo ideaal als je moet plassen.

Ik heb weer eens even een bezoekje gebracht aan de Primark. Na goed zoeken kwam ik toch thuis met deze playsuit. Ik vind vooral het zwaluwen printje erg tof. De playsuit zit overigens nog erg lekker en het is nog hartstikke luchtig ook! Ik vond het geheel toch wat bloot, vandaar dat ik besloot om mijn kanten giletje erbij aan te trekken. Matcht meteen mooi met de zwaluw uit de playsuit.

Playsuit - Primark
Kanten Gilet: C&A
Birkenstocks

Wat vind jij van de playsuit/jumpsuit?

17 comments:

MySuperSweetLife zei

Wat een superleuke playsuit!

Liefs

Mariette zei

Ik heb een heel leuk playsuit van NEXT uit Engeland :). Zit heerlijk dat ding!

Liefs, Mariette

Pippi zei

Mooi voor een jonge, slanke meid zoals jij:) Dit kan ik beter niet aantrekken hoor!

Paola zei

Het hangt heel erg van het model af en je bouw! Ik vind deze super mooi bij jou staan!

Chantal zei

Superleuk zeg, helemaal met dat giletje eroverheen, leuke combi!

Mooiblog zei

Wat grappig, ik dacht altijd dat dit een babydoll heette. Of is dat hetzelfde? Staat je in ieder geval super goed! Het enige onhandige is altijd het naar de WC gaan;)

Helco zei

Jij kan ook echt alles hebben! Staat superrr!

NailTalk zei

Heb er zelf eentje van H&M van vorig jaar, vind het heerlijk met het warme weer! Enige nadeel vind k dat je ook meteen zowat naakt op het toilet zit als je moet hahaha! Leuke combi en dat witte giletje past er heel goed bij!

watisdetrend zei

Leuk hoor!!:-D Zwaluwprintjes zijn tof

Joyce Nafzger zei

Ik houuuuu van jump- en playsuits! Zo heerlijk comfortabel en makkelijk. (: Staat je goed Kelly!

Miss Langhaar zei

Leuk en handig zoiets! :-)

Sarah zei

Aa! ik vind het echt heel leuk, staat je ook geweldig trouwens!

Charile zei

Ziet er leuk uit!

Esmay zei

Wat n leuke playsuit :D

Juudith zei

Ik hou der zelf niet zo van, maar ik moet zeggen dat die jou erg leuk staat!! 

Nyria zei

Het had ook prima zonder het giletje gekund, beide staat je leuk. 
Toen was het nog heerlijk weer <3
Liefs, xxx

thomas zei

en mooie benen ;-)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights