vrijdag 6 april 2012

postheadericon Spijkerstof blouse

Een even wat latere blogpost dan dat jullie gewend zijn. Ik had het de laatste erg druk met werken, maar plotseling had ik toch vrij gekregen. De spijkerstof blouse, die ik denk ik al meer dan een jaar in mijn kast heb hangen, komt weer helemaal terug. In diverse winkels zie ik weer dit soort blousjes, met lange mouwen, of als hemd idee - de spijkerstofblouse weer helemaal terugkomen. Deze die ik heb is van Only en ik heb toen wel erg goed moeten zoeken om zo'n blouse te kunnen vinden en nu hangen de winkels er weer vol mee. Ik vind persoonlijk de spijkerstof-blouse niet mooi staan op een jeans, ook al vinden heel veel mensen dat het erg goed matcht. Ik vind het gewoon niet mooi om geheel in één kleur te zijn. Zouden jullie de spijkerstof blouse wel op een jeans dragen?


Ik vind hem het mooist gecombineerd op een lichtere broek. Van het weekend was het erg koud, vandaar dat ik weer mijn uggs heb aangetrokken. Ik vind de uggs in deze combinatie toch wel erg leuk staan - al zullen de meningen daar vast verdeeld over zijn. Op mijn lippen draag ik MAC - Nicki Minaj, een fel roze kleur, die erg afsteekt tegen mijn spijkerblouse.

14 comments:

Chantal zei

Staat je erg leuk! Ik vind spijkerblousjes bij mezelf wat minder geslaagd, op één of andere manier...

Charile zei

Super leuk!

Alyssa zei

Leuke foto's en outfit!! Ik ben de laatste tijd een regelrechte lurker, maar ik zal weer wat vaker gaan reageren :-)!

Miranda zei

wat een leuke outfit;D

Angelique zei

Staat je goed hoor. Ik zou denk ik zelf zo'n leuk smal riempje om heen doen en een leuk sjaaltje. Ik heb ook Nicki lipstick maar bij is ie echt toch wel fel ondanks dat ik m subtiel probeer op te doen, ha..daardoor pak ik m niet zo snel meer.

Carola zei

Leuk gecombineerd, zelf heb ik echt niets met de spijkerblouse.

Miriam zei

Leuk! Blauw (spijker) staat je goed.

Esmay zei

Ik hou van spijkerbloesjes! Leuk heb je 'm gecombineerd :D

Mariette zei

Ik vind je UGGs er helemaal niet bij passen, sorry!

Liefs, Mariette

Kelly zei

Nicki is inderdaad erg fel en ik heb er ook echt aan moeten wennen. Ik vind het wel echt een leuk kleurtje, zonde als je hem niet zovaak zou gebruiken :(

Jorna zei

Volgens mij heb ik dezelfde blouse, maar ik draag 'm altijd open. Ik vind m dicht, bij jou ook een beetje, onnodig propperig maken.

Pippi zei

Ik zou deze blouse combineren met zwart:)
De lipstick is erg mooi!

Juudith zei

Leuke outfit zegg!! ik vind je blousje erg leuk!! en de combi ook!!

LottedeJ zei

Wat een leuk model! Ik vind 't zelf ook niet leuk staan op een jeans, dat is zo begin jaren '90, haha!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights