donderdag 19 april 2012

postheadericon MAC - Crème cup lipstick

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn lieve vriendinnen een Douglas bon. Ik had vorige week al meegekregen dat Douglas ook MAC verkocht en ik wist al meteen wat ik ging bestellen van mijn bon. Al langere tijd heb ik MAC Crème Cup op het oog, een mooie roze/nude kleur. Ik had deze kleur al vaker geswatcht in de MAC counters, maar ik bleef toch maar twijfelen, omdat ik helemaal niet zo'n nude lips mens ben. Toch bleef het maar knagen en bestelde ik van mijn Douglas bon online deze lipstick. Ik had eergister een rot dag, omdat ik onwijs veel pijn had door een vervelende behandeling bij de tandarts. Een beloning dat ik het allemaal doorstaan had vond ik dat ik zeker wel verdiende.


 
Ondanks dat ik twijfelde ben ik echt heel erg blij met deze nude kleur. Ik heb wel wat meer nude kleurtjes in mijn stash, maar crème cup heeft ook nog wel een roze ondertoon er doorheen, waardoor deze totaal niet lijkt op mijn andere nude lipsticks. Ik ben erg te spreken over de service en de snelheid van Douglas online. Ik had de bestelling maandag om 16.30 geplaatst en de volgende dag rond een uur of 14.00 uur was de bestelling al binnen. Ik raad het je dan ook zeker aan om via Douglas online te bestellen. Het leuke is dat je ook zelf twee testers mag uitkiezen voor luchtjes.
Boven Crème Cup - onder Innocence Beware. Beide zijn dus lipsticks van MAC. Innocence Beware komt uit de Shop/Cook LE van MAC. Deze lipstick zal helaas waarschijnlijk niet meer te krijgen zijn. Crème Cup en andere nude lipsticks zitten in het vaste assortiment van MAC. Mocht je op zoek zijn naar de perfecte nude lipstick, dan zal je daar zeker slagen.

Draag jij vaak nude kleurtjes op je lippen? Ik vind het wel erg leuk om van lipkleurtjes af te wisselen, dus zo nu en dan een nude kleurtje op zijn tijd vind ik erg leuk.

18 comments:

Mitchin zei

Yeeey, staat je heel mooi! 

Bertine zei

Die kleur heb ik oo! Prachtige kleur! helemaal mooi met een concealer er onder!

Naomi van der Let zei

Nude lips werken het best met heftige ogen - dat is ook de enige manier waarop ik het combineer :) Ik heb een roze lipstick die precies de kleur van mijn lippen is dus die gebruik ik! :) 

Mirjam zei

Goed dat je jezelf af en toe eens beloond! Dat ga ik doen als ik mijn examen heb gehaald, misschien wel met deze prachtige lipstick! Hij staat je geweldig. :)

Roos zei

Hij staat je echt prachtig! Deze staat ook nog op mijn lijstje!

Pippi zei

De perfecte beloning voor je veel te lange verblijf in de tandartsstoel! Nude lipsticks staan mij niet zo goed, maar ik vind dit wel een prachtige kleur.

Priscilla zei

Staat je geweldig! Zo'n rozige tint staat mij meestal niet zo helaas!

Miranda zei

mooie nude kleur:D

Laralaurentia zei

Deze staat je erg prachtig! 

Esmay zei

Oh die kleur is mooi !

Laura zei

Mooi nude kleurtje! Ik wissel zelf wel vaak van lipstickkleur. Dan weer opvallend, dan weer neutraal. Maar net waar ik zin in heb die dag. Al ben ik altijd wel gek op roze lipproducten, want die staan vaak lekker fris.

Paola zei

echt een hele mooie kleur! Staat je goed.. 

Lin van T zei

Die staat je mooi. Mooie kleur.

Gerrianne zei

Prachtig kleurtje! Staat je ook perfect!

Sandra zei

Prachtige kleur joh! Staat je goedl

Juudith zei

Mooi kleurtje zegg!! jij kan echt veel kleurtjes op je lippen hebben zeg! Nude staat je mooi maar wel ook! Wou dat ik dat had!

LottedeJ zei

Wat is 'ie mooi zeg! Echt de perfecte nudekleur met roze ondertoon. Heel mooi!

Evelien zei

Oh wauw mooi kleurtje, love it!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights