zondag 22 april 2012

postheadericon L'Oréal Nude Magique BB Cream

De BB cream is een grote hype van de laatste jaren en is nog steeds niet weg te denken uit de beauty-wereld. Steeds meer make-up merken proberen ook de ideale BB cream te maken. De reclame van Garnier, dat je de twee initialen BB, nooit meer vergeet daar zit zeker wel een kern van waarheid in. Je kan echt niet om de BB creams heen. Ik heb zelf geen ervaring met de Aziatische BB creams, omdat ik deze BB creams allemaal wat aan de grijzige kant vind.  Ik heb een monster geprobeerd van de beruchte BB cream van Garnier, maar van deze werd ik niet echt warm. Ik vond de dekking niet mooi en ik kreeg een gele gloed over mij huid heen. Het is aan de beurt van L'oréal om te kijken of zij het beter kunnen met hun versie van de BB cream.
L’ Oréal Paris introduceert Nude Magique, een nieuwe generatie BB cream (Blemish Balm). Nude magique combineert het beste van huidverzorging en het beste van foundation voor een perfect egale huid. De micropigmentcapsules in de formule smelten bij aanraking en passen zich aan aan de huid voor een natuurlijke finish. (bron)
Wanneer je de BB cream voor het eerst gebruikt sta je toch wel raar te kijken van de wit-grijze substantie die uit de tube komt. In deze BB cream zijn microcapsules verwerkt die openbreken wanneer je deze over je huid smeert. De ingekapselde pigmenten komen vrij en L'oréal beloofd dat deze pigmenten zich aan zullen passen aan je huidskleur. Ik vind het erg bijzonder om te zien hoe de wit/grijze substantie langzaam veranderd in een hydraterende en verzorgende BB cream. Het is even met het uitsmeren, want je voelt onder je vingers eerst nog wat stukjes. Wanneer je deze uitwrijft zie je dat de wit/grijze substantie langzaam aan richting je huidskleur kleurt. Ik zie dit niet terug dat dit product de exacte kleur van je huid aanneemt. 

De BB cream voelt erg licht aan op je huid en ik denk dat dit product heerlijk is voor in de zomer. In deze BB cream zit namelijk ook nog een beschermende factor, namelijk SPF 12 en hydrateert 24 uur lang. Ik vind SPF 12 die er in zit erg fijn. De SPF is aan de lage kant, maar ik ben wel erg blij dat mijn huid beschermd is met een SPF. De BB cream doet zijn werk goed. Ik vind hem erg fijn en licht  aanvoelen op mijn huid. Ik vind het prettig dat het product mijn oneffenheden bedekt en ik krijg er een gezonde glow door. Wanneer je deze glow even wat te heftig vind, kan je deze BB cream natuurlijk even afpoederen. De BB cream is wel aan de donkere kant voor mij voor in deze periode, daar heeft mijn huid is nog even wat zonnestralen voor nodig.
Je moet de BB cream wel even goed uitsmeren.  Het zal eerst wel even raar aanvoelen, want je voelt echt wat stukjes zitten, maar deze verdwijnen naar mate je het uitsmeert.
De BB cream is verkrijgbaar bij de drogist in twee verschillende kleuren (licht en medium) voor de prijs van 13.95€. Ik heb de lichte van deze twee!

Ik vind dit product zeker met het oog op de komende zomermaanden wel echt een musthave voor in je stash. Ik denk alleen dat de meiden met een hele lichte huid dit product beter kunnen laten liggen, omdat de lichte tint al aan de donkere kant is. De nude-look wordt wel echt gecreëerd met deze BB cream. Wanneer je echt op zoek bent naar een goed dekkende foundation/BB cream, dan kan je deze beter laten liggen. Dit product vermindert oneffenheden in het gezicht, maar wanneer je erg veel last heb van pukkels in je gezicht is dit product aan de lichte kant voor je.

Ben jij fan van BB creams?

14 comments:

Esmay zei

Hij lijkt me niet persé fijn als BB cream maar als gewoon een getinte dagcreme! Wel jammer dat ze maar 2 tinten hebben!

Kelly zei

Ik vind een BB cream ook wel erg te vergelijken met een getinte dagcrème! Twee tinten is inderdaad erg weinig.

Francisca zei

Ik gebruik het niet, ik vind het moeilijk om iets goeds te vinden omdat ik een lichte huid heb en sproeten. 

Charile zei

Hij ziet er goed uit!

bowien zei

Deze kan ik beter laten liggen, want ik heb echt een ultralichte huidskleur.

Amber van Dijl zei

Ziet er goed uit, maar ik ga denk ik toch liever voor een die wat meer dekt.

Liefs

Pippi zei

Ook voor mijn getinte Aziatische huidskleur zijn de door mij uitgeprobeerde BB creams veel te grijs. Heel jammer, want op de kleur na was het fantastisch spul!

Lin van T zei

Volgens mij maakten ze hierover reclame bij The Face en toen was ik er wel benieuwd naar. Ik hou niet van foundation en heb ook niet het geduld om het op te doen. Ik heb wel eens foundation gekocht en daar uiteindelijk creme bijgedaan als iets tussen bbcream en tinted moisturiser in, maar het is het net niet. Heel veel dekking heb ik gelukkig niet nodig. Ik ben wel heel benieuwd maar ik vind de witte substantie eigenlijk wel gek. Had de kleur verwacht van je huid zegmaar. Als je het nu opdoet weet je niet direct of het jouw kleur is of niet. Je zegt dat er een lichte en een medium variant is. Welke van de twe heb jij?

Kelly zei

 Hoi Lin! Ik heb de lichte versie van deze twee. Ja ik had ook eerst de kleur verwacht van je huid! Ik zou hem gewoon even gaan testen in de drogist om te kijken of je het prettig vind. Zo kan je hem ook even op je kaaklijn uitproberen om te kijken welke van deze kleurtypes het beste bij jou huid past - of zichzelf aanpast aan je huidskleur.

Nicole zei

Hij is helaas veel te donker voor me..

Nyria zei

Zelf heb ik een hele lichte huid waardoor deze waarschijnlijk te donker is. Wil het alsnog wel proberen.
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Ah, zo jammer van de kleur! Ik denk dat veel meiden deze inderdaad laten liggen vanwege de veel te donkere kleur.

Danice zei

Ik zou denk ik fan zijn van BB's als ik niet zo'n lichte huid had, maar wie weet komt het van de zomer er van

Lin van T zei

Volgens mij maakten ze hierover reclame bij The Face en toen was ik er wel benieuwd naar. Ik hou niet van foundation en heb ook niet het geduld om het op te doen. Ik heb wel eens foundation gekocht en daar uiteindelijk creme bijgedaan als iets tussen bbcream en tinted moisturiser in, maar het is het net niet. Heel veel dekking heb ik gelukkig niet nodig. Ik ben wel heel benieuwd maar ik vind de witte substantie eigenlijk wel gek. Had de kleur verwacht van je huid zegmaar. Als je het nu opdoet weet je niet direct of het jouw kleur is of niet. Je zegt dat er een lichte en een medium variant is. Welke van de twe heb jij?


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights