zaterdag 14 april 2012

postheadericon Kruidvat 1+1 gratis aankoopjes

De geweldige Kruidvat 1+1 gratis actie op make-up zal niemand zijn ontschoten. Ik had gister helaas geen tijd om richting Kruidvat te gaan en vandaag toen ik kwam was het echt gigantisch druk in Kruidvat en waren niet alle dingen die ik wilde hebben meer op voorraad. Toch heb ik  wel wat kunnen meenemen! Ik heb mij wel ingehouden, want ik heb echt make up zat! Ik heb zelfs geen eens nagellakjes gekocht, omdat ik gewoon niet wist welke kleur ik mee moest nemen. De Fruity lakjes had ik van de week al gehaald - voordat ik wist dat deze actie er aan zat te komen.

Catrice Photofinish foundationin 020 (dit is al tijden mijn favoriete foundation, dus ik heb een reserve meegenomen)
NYC Color Wheel in Pink Cheek Glow
Catrice Ultimate Colour Lipstick Pinkadilly Circus
Catrice Absolute eye colour mono in Vanessa's Paradise

Willen jullie ergens specifiek een review van lezen? Heb jij je slag nog kunnen slaan bij Kruidvat?

28 comments:

Lotte zei

Leuke aankoopjes!

Nicole zei

hele leuke aankoopjes :)
ben zelf niet meer geweest, moest gister en vanochtend werken. waarschijnlijk is het nu toch allemaal uitverkocht.. al vind ik het ook niet zo erg, zou toch alleen maar geld uitgegeven hebben aan dingen die ik helemaal niet nodig heb.

Esmay zei

Leuke dingetjes heb je geshopt! Die lipstick is zó mooi! 

Nynke zei

Leuke spulletjes heb je gekocht!

Charile zei

Leuke aankoopjes!

Vera zei

NYC color wheel stond ook op mijn lijstje, maar heb ik toch maar niet meegenomen. Je moet keuzes maken hè ;) Leuke spulletjes heb je gekocht!

PinkFairy zei

super leuke aankoopjes! ik zat ook te twijfelen, wilde deze foundation wel uitproberen, maar heb eigenlijk al genoeg verschillende foundations :P toch maar andere dingen meegenomen ^^

Esmé zei

Dat van die nagellakjes is herkenbaar, heb staan kijken maar kon me niet bedenken welke ik nou echt mis in m'n collectie (toch stiekem wel eentje gekocht) . Kruidvat (Zaandam?) op zaterdag= een hel. Leuke aankoopjes trouwens!

Pippi zei

Ik wil wel eens zien hoe de Photo Finish foundation op de huid is

Mariette zei

Ik wil wel graag een review zien van de mono!

Liefs, Mariette

Femke Vrieswijk zei

ik twijfelde nog of ik die colorwheel mee zou nemen XD mooie aankoopjes!

Cynthia zei

Met die color wheel heb ik ook in mijn handen gestaan, maar ik wist op dat moment niet welke kleur ik moest kiezen bij mijn huid. Ik test wel make-upjes aan de binnenkant van mijn pols, maar ik wist het voor zoiets toch erg lastig. Hoe doe jij dat??

Paola zei

Leuke dingen heb je gekocht! Ik heb zelf ook het een en ander meegenomen!

Fashitail zei

Baal zo dat wij geen NYC hadden vandaag.. kon het nergens vinden want dan had ik hem echt meegenomen dat color wheel! 

Fashitail zei

En ik wil die lipstick wel in een review zien! (: 

Anne vdh zei

Wat ziet die NYC blush er leuk uit zeg! Ben erg benieuwd naar de kleur!:)

Mandy zei

Leuke dingen heb je gekocht, heb ook het een en ander gekocht, shoplog staat online;)

Laura Louise zei

Leuke dingen heb je gekocht! Heerlijk zo'n actie :)

Mariel zei

Leuke aankoopjes!

Linda zei

Van het colorwheel zou ik wel een review willen zien!

Ik heb zeker mijn slag kunne slaan! Ik heb namelijk de smokey eyes brush van essence, een sun club paletje in nummer 02, twee cateice quattros, een catrice million styles topcoat in Return Of Spacecowboys, een Gosh quattro, een roze essence LE Fruity lakje en een zwart essence oogpotlood gekocht. Gisteren 4 en vandaag 4 en ik ben maar €14,30 armer!

Xxx

Wieneke zei

die colourwheel heb ik ook :-). morgenochtend komt mijn shoplogje online. fijne actie van kruidvat! ;)

Gerrianne zei

Ah, wat jammer dat je de slag niet meer goed kon slaan, maar wel heel knap dat je je in kon houden! Ik kon dit namelijk niet, echt niet. Nu zie ik veel aankomen met een stuk of 8 a 6 producten, terwijl ik me niet kon inhouden en er 19 mee nam.. En dan loop je stage bij de Kruidvat & mag je de hele dag bij gaan vullen, haha! Een te grote verleiding, maar was gelukkig in de ochtend voordat ik moest werken, gaan shoppen.  Het lijkt me leuk om de NYC Powder en de mono van Catrice als review te zien. Ik ben benieuwd !:)

LottedeJ zei

Leuke aankopen heb je gedaan! Ik heb Pink Cheek Glow ook en die vind ik echt heel mooi.

Kelly zei

Ja dan zou ik denk ik de verleiding ook niet hebben kunnen weerstaan! Je kon wel lekker shoppen in goed gevulde schappen! Wat zal je het druk hebben gehad die dag met aanvullen van de schappen!

Kelly zei

Als er testers zijn dan zit mijn hele hand onder van alle kleuren! Alleen NYC heeft geen testers, maar ik kijk regelmatig op andere blogs of zij al het product hebben gereviewd wat ik op mijn wishlist heb staan. Soms neem ik ook wel eens gewoon dingen op de gok mee! Ik kan mij ook uren vermaken in de drogist hihi.

Kelly zei

 Ja Kruidvat Zaandam is echt een drama op zaterdag. Ik kom er ook eigenlijk liever niet op zaterdag. De hele winkel staat dan vol met dozen en karren, echt vreselijk!

Juudith zei

leuke dingetjes! ik heb niets gehaald.. had geen tijd om er heen te gaan.. Baalbaal

Anouk zei

Die Catrice foundation is ook één van mijn favoriete foundations. :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights