zaterdag 28 april 2012

postheadericon Favorieten producten van Lush

Lush heeft nu wel zo'n twee jaar tot tweeënhalfjaar geleden mijn hart veroverd. Ik vond de stukken zeep en de douchegels altijd al heerlijk. Toen ik mijn eigen beautyblog begon werd deze liefde alleen maar groter en groter. Ik lees ook heel veel reviews van andere bloggers en op aanraden van bloggers ben ik natuurlijk ook wel eens producten gaan proberen. Ik heb inmiddels ook alweer heel wat dingen opgemaakt, mijn geliefde Snow Fairy is helaas op en ik moet nog héél lang wachten tot ik deze weer opnieuw kan kopen, want dit product  zit in de kerstcollectie. Gelukkig heb ik nog heel wat andere lekkere dingen die ook erg geliefd zijn.

The Olive Branch is een product wat je of geweldig vind of je vindt het helemaal niets. De geur is nmelijk wel erg sterk en daar moet je echt van houden. Ik vind het product voor met de koude dagen echt heerlijk. Nu de lente er aankomt ga ik vaak over naar de wat frissere geuren. Happy Hippy heb ik laatst gekocht en die ga ik ook eens uitproberen. De douche jelly in Sweetie Pie is een product wat ik nog niet zolang in mijn stash heb zitten, maar nu al mijn liefde heeft gewonnen. Toen ik de jelly in de winkel bekeek waren de prachtige glitters het eerste wat mij opviel en toen kwam past de heerlijke bessengeur bij mij binnen.

De bekende prachtige roze Lust zeep met een heerlijke jasmijn geur. Ik vind van die grote stukken zeep echt heerlijk om mee te nemen onder de douche. Lust blijf je erg lang ruiken en ik vind het heerlijk als ik aan het werk ben en ik af en toe een vleugje Lust ruik.
Ocean Salt een vrij grove gezichtscrub, maar zelfs mijn huid - is redelijk gevoelig - kan deze scrub nog aan. Ik heb wel veel gelezen dat mensen deze scrub te grove vinden, maar dat vind ik niet. Ik vind het de fijnste gezichtscrub die ik ooit geprobeerd heb!

Ik heb nogal een probleemhuid op mijn benen. Ik heb erg last van exceem, hooikoorts en allergieën en dat uit zich op droge, rode plekken op mijn benen die ook nog eens verschrikkelijk jeuken. Ik heb dus niet de allermooiste benen, maar dream cream helpt mijn benen enorm. Echt een wondermiddeltje voor een probleemhuid.

Strawberry Feels forever is een heerlijke massage butter waar ik mijzelf mee insmeer na het douchen. Je moet je huid wel even te tijd gunnen op het product te laten intrekken, want anders ben je erg vet/glibberig, maar dit is echt een product waar je mijn huid van ziet opknappen. 

Lemony flutter is een wondermiddeltje waar ik inmiddels mijn 5e pot alweer van heb. Het wordt tijd voor een nieuwe, want deze is ook wel echt aan vervanging toe. Ik haal er de laatste restjes uit, heb er ook geen foto meer 'los' van genomen, want ik heb de restjes die er inzitten op mijn werk laten liggen. Iedereen weet wel hoe de Lemony Flutter uitziet. Heb je last van droge handen en nagelriemen, dan is Lemony Flutter ook het wondermiddeltje voor jou. Ik vind persoonlijk de citroen/lemon geur erg lekker, maar ik kan mij voorstellen dat als je niet zo fan bent van de citroengeur dat deze geur echt te heftig is voor je.

Vind jij de producten van Lush ook zo fijn? Heb je nog aanraders voor mij?

14 comments:

Paola zei

Ik heb geen aanraders, want ik heb niks van Lush, maar de producten lijken me echt heel erg fijn en lekker!

Anoniem zei

Ik heb alleen lemony flutter en dat is dus ook een grote favoriet!

Uniflame zei

Ik vind de sweety pie jelly ook super. Verder kan ik je de Jungle vaste conditioner aanraden :)

Roos zei

Ja ik vind lush ook echt top! Lemony flutter en drreamcream staan ook bij mij in de toplijst, ik kan je de toners aanraden!

Miranda zei

Ik heb alleen de lemony flutter , echt een geweldig product. Leuk om te zien wat je favorieten zijn;D

Chantal zei

Mijn aanraders zijn toch echt de Lemony Flutter, de Fair Trade Foot Lotion, de Bubblegum Lip Scrub, de Eau Roma Toner en de Snow Fairy douchegel, allemaal geweldige producten!

Esmay zei

Heerlijk! Mijn grote favoriet is uiteraard Lemony Flutter, maar de Honey I Washed the Kids van vorig jaar was ook súperlekker!

Mariette zei

Jaaaa ik heb Lemony Flutter en 3 samples van zeepjes.

Liefs, Mariette

Maaike zei

Heerlijke dingen! Ik moet ook maar weer eens wat spulletjes kopen bij Lush!

Pippi zei

Ik heb alleen Lemony Flutter en een solid Karma perfume. Van de rest krijg ik altijd een beetje hoofdpijn, helaas.

Femke zei

Leuk artikel!

Ik heb snowfairy, sweety pie, een massage bar (kan even niet op de naam komen) rockstar, the godmother, angels delight ( ik ben 13, heb veel cadeau gekregen) en ik kan eigenlijk alles aanraden =D
Ik ga aankomende donderdag naar Den-Bosch met mijn BFF en mag alléén lemony flutter kopen, (en misschien een bruisbal?) want ben een beetje blut haha :)

Inge (PolishSis) zei

Afgelopen vrijdag is de eerste Lush in Utrecht geopend, dus ga van de week gelijk even kijken wat er allemaal te krijgen is! Nu gebruik ik alleen Lemony Flutter, dat spul is briljant!

LottedeJ zei

Leuk om te zien! Ik ben zelf nog een beetje aan het ontdekken welke producten van Lush ik fijn vind, heb van de week weer wat nieuwe goodies gehaald die me erg bevallen tot nu toe.

Eve zei

Ocean Salt is ook mijn favo van Lush (en een hoop andere producten, haha)!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights