vrijdag 6 april 2012

postheadericon Easter nails stap voor stap

Dit weekend is het alweer paasweekend! Vaak valt mijn verjaardag rondom pasen heen, ook ben ik wel eens op een paas-dag jarig geweest, maar deze keer val ik net buiten de boot. Ik ben namelijk dinsdag 10 april jarig, op 'derde paasdag'. Het leek mij wel erg leuk om nog paasnagels te maken, maar eigenlijk had ik er niet heel veel tijd voor. Gelukkig kon ik vandaag een dagje vrij nemen! Hier zijn dan mijn paasnagels.
 Ik heb mijn nagels in een paasgeel kleurtje gelakt. Geel vind ik wel echt bij pasen horen. Ik heb mijn nagels gelakt met China Glaze - Lemon Fizz. Een mooi pastellakje, zonder shimmers of glitters erin - een crèmelakje dus.
Met een dun penseeltje heb ik met een bruine kleur (China Glaze - Ingrid) de omtrek van een paashaasje gemaakt. Ik vind het persoonlijk makkelijker om eerst even de buitenkant te tekenen met de kwast en vervolgens het paashaasje in te kleuren.
Ik heb de paashaas ingekleurd met bruin en ik heb met pastel-roze ( China Glaze - Something Sweet) de binnenkant van de oren er op gemaakt en het neusje.
 Vervolgens heb ik met een witte lak (China Glaze - Snow) er ogen op getekend.
 De gebruikte lakken voor deze nail-art. Snow - Lemon Fizz - Something Sweet - Ingrid.

Ik ben zelf ontzettend blij met het resultaat van deze nail-art en ik zag ook al wat leuke reacties voorbij komen op twitter. Let trouwens maar niet op mijn nagelriemen/droge vingers. Ik ben flink aan het smeren, maar door mijn werk worden ze erg droog en dat is nu wel echt goed te zien.

Ik wil jullie een heel fijn paasweekend wensen! Hebben jullie nog leuke plannen voor het paasweekend? Ik ga in ieder geval zondag heerlijk gourmetten en maandag brunchen, lekker eten dus! Lakken jullie je nagels, of pas je je kleding aan in bepaalde kleur voor pasen?

Wat vinden jullie van mijn easter nail-art?

17 comments:

Miriam zei

Wat een lieve nailart! Mooi gemaakt!

LifeofLonneke zei

ahh zo leuk gemaakt !

Miranda zei

wat een leuke nail-art;D

Charile zei

super leuk!

Beautyforgirls zei

Wat schattig, deze vind ik echt heel leuk.
liefs, xxxx

Alyssa zei

Ziet er erg schattig uit zeg :) leuk gedaan meis! Heel fijn Paas-weekend gewenst :D

Angelique zei

Leuk gedaan, misschien kan je in de witte oogjes nog een klein puntje zwart erin doen, dan kijkt ie naar je, ha..
Eerste paasdag gaan we brunchen en in de avond gourmetten en de andere dag lekker niksen denk ik. Geen woonboulevards en dat soort dingen.

Helco zei

AWESOME!!!

Kelly zei

Haha dat is wel een goed idee! Maakt het, het oogje nog net even iets sprekender denk ik ook! Oh wat heerlijk, geniet van het lekkere eten en van de extra vrije dag!

Juudith zei

Cuteee!!

Pippi zei

Schattig! En het wordt tijd dat ik een potje Lemon Fizz aanschaf:)

Esmay zei

Ah, heel cute :D

Mariette zei

Aaahh zo lief!

Liefs, Mariette

Paola zei

Erg leuk gemaakt!

Teri zei

Wat een mooi geel kleurtje! En het konijntje is echt cute! Grappig maar je verjaart op dezelfde dag als mijn vriend, leuk zeg!

LottedeJ zei

Cute, dat konijntje is echt leuk!

Kelly zei

 Van de aanschaf van Lemon Fizz zul je zeker geen spijt krijgen!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights