maandag 16 april 2012

postheadericon Beauty Question - Gebruik jij liever budget of highend lipsticks?

Ik vind dit zelf een hele lastige vraag, omdat ik veel budget en high-end door elkaar heen gebruik. Ik zal beginnen met de budget lipsticks. Ik vind de lipsticks van Catrice erg fijn. Deze lipsticks hebben een mooie huls, zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en de lipsticks zijn lekker romig. De Catrice lipsticks zijn de enige lipsticks die ik echt heel erg fijn vind. Die van Essence of NYC bijvoorbeeld vind ik echt helemaal niets. Daarentegen de bekende round lipsticks van NYX - alleen online te krijgen, vind ik wel heel erg fijn.

Ik heb lipsticks van MAC en van Estee Lauder. Daarnaast heb ik wat duurdere lipsticks van Rimmel en L'oréal. Ik vind veel lipsticks van MAC erg fijn, maar er zijn er ook een aantal bij die ik heb Viva la Glam Nicki en Shy girl die je lippen ontzettend uitdrogen, waardoor ik deze lipsticks niet meer verzorgend vind. Catrice daarentegen voelt heerlijk aan op je lippen. Alleen Catrice kan soms te romig zijn, waardoor de lipsticks meteen in je lijntjes trekt.
 
 
Ik zelf vind het echt een moeilijke keuze, maar als ik alles tegen elkaar op weeg, moet ik toch zeggen dat ik kies voor high-end lipsticks. Ik vind van de budget lipsticks wat minder lipsticks fijn en het assortiment van MAC bijvoorbeeld is al veel groter. Bij het aantal MAC lipsticks die je lippen erg uitdrogen, scrub ik mijn lippen gewoon eerst.

Gebruik jij liever budget of high-end lipsticks en waarom?

20 comments:

Beautinista zei

Budget, ik heb niet veel geld om uit te geven, 50 per maand. Als ik een baantje heb zal ik zeker duurdere uitproberen, maar die heb ik nu dus niet.

Joyce zei

budget! Of ik moet de loterij winnen ;)

Gatton zei

Ik gebruik alleen budget: ik draag eenmaal niet vaak lipstick, dus ik wil er niet te veel geld aan uitgeven, al houd ik wel van (veilige, moet ik wel zeggen ;)) diversiteit. Heb er 6 van Catrice en 10 van NYX, is eigenlijk wel genoeg zo even haha. :)

Liliane zei

Mijn voorkeur heeft de high-end lipstick, alleen mijn portemonnee heeft die voorkeur niet altijd. Heb ze dus wel, maar koop ze niet vaak. Maakt het wel weer wat exclusiever voor mezelf natuurlijk ;)

High-end blijft altijd veel langer zitten bij mij en hydrateert mijn lippen goed :) Vooral Chanel ben ik erg tevreden mee.

Teri zei

Ik gebruik eigenlijk graag beide! Ik vind dat er in beide prijsklasses hits en missers zijn maar ik moet wel toegeven dat mijn all-time favoriet de Guerlain lipsticks zijn.

Priscilla zei

Budget FTW! lol Ik ben nou eenmaal geen ster in het dragen van lipsticks, waardoor ik vaak bij moet werken. En daarom gebruik ik liever een goedkoper merk.

Josephine zei

Hmmm, ik kan eigenlijk ook niet kiezen, omdat ik ze ook door elkaar gebruik.

Charile zei

Ik gebruik eigenlijk geen lipstick, maar ik heb er wel een aantal, en die zijn allemaal budget!

Macblogster zei

Ik gebruik alleen maar budget lipstick (vooral Hema) & af en toe een duurdere als dior of clinique. Die van Catrice heb ik net ontdekt & ik vind ze geweldig. Helaas zijn er vaak niet veel kleuren te verkrijgen, maar daar kan ik mee leven aangezien ik kleuren kan mengen.
Tip: gebruik een primer op je lippen zodat de lipstick niet id lijntjes van je lippen gaat zitten & dit erg zichtbaar is.

Paola zei

Ik kan er niet echt mijn mening over geven, want ik heb nooit high end lipsticks gebruikt! Ik heb het geld er gewoon niet voor over!

Eve zei

Ik gebruik lipsticks die ik prettig vind, of dat nu budget is of highend. Zelfs binnen de merken zelf kan dat erg verschillen.

Pippi zei

Op dit moment smeer ik het liefst een Pout Polish op mijn lippen en die is behoorlijk budget.
High-end smaakt vaak lekkerder!

Miranda zei

Hmm ik heb alleen budget lipsticks. Ik vind het ook geen probleem aangezien het er vaak toch redelijk snel eraf gaat en ik het daarna niet bijwerk :$ Toch wil ik nog eens een high-end om te kijken of het nog verschil uitmaakt voor mij.

Juudith zei

Ik gebruik eigenlijk nooit lipstick.. dus daarom kies ik maar voor budget.. De lipsticks die ik heb liggen zijn gewoon budget en zijn voor mij goed genoeg voor die 3 keer dat k ze draag

Kelly zei

 Voor iemand die niet veel lipstick draagt heb je er toch nog aardig wat hihi.

Esmay zei

Maakt mij toch niet heel erg veel uit. Al heb ik nu bijna allemaal duurdere lipsticks hihi!

Amy zei

Ik merk persoonlijk ook wel dat ik het vaakst naar mijn MAC lipsticks grijp, gewoon omdat ik hiervan de meeste lipsticks in mijn collectie heb en omdat zij zo'n breed assortiment hebben. Ze hebben ook (naar mijn mening dan) de fijnste smaak, dat vind ik heel belangrijk bij een lipstick, ik ben heel kieskeurig.

Linda Pandora-Armband. zei

Heeyy
Ik gebruik alleen maar budget make up en dus ook alleen maar budget lipstick omdat ik het geld niet heb voor dure goede make up en ondat het voor mij te ver rijden is voor goede make up. Ik ben pas 14!!

Anne vdh zei

Ik gebruik liever ook high end, om dezelfde reden als jij. Meer keuze en ze blijven vaak beter zitten!:)

Gerrianne zei

Hm, als ze maar goed zijn & ze je ontzettend leuk staan! Dan ben ik eigenlijk al te vreden! Maar, als ik moet kiezen, ga ik toch voor een high-end lipstick! 


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights