donderdag 8 maart 2012

postheadericon O.P.I. Holland collectie: De mini's (Dutch Treats)

O.P.I. vind ik een geweldig werk wat betreft het maken van vernieuwende nagellakken. De makers van de O.P.I. lakken weten ons vaak weer te verrassen met een geweldige collectie en onwijs leuke namen. Ik denk dat ik van de meeste O.P.I. collecties wel een lakje aanschaf. Er zijn niet veel collecties die ik echt helemaal niets vind. Ik vind het zelf ook persoonlijk vaak niets om de gehele collectie aan te schaffen. Ik had vier prachtige lakken gezien en laten deze nu net in het mini setje zitten van de O.P.I. Holland collectie, namelijk The Dutch Treats. Vier prachtige kleuren, die ieder een eigen bijzonderheid hebben. De één is weer een prachtig dekkende crèmelak en de ander bevat weer hele mooie bijzondere shimmers. Ik vind dat O.P.I. altijd erg goed is in de details en ieder collectie daardoor ook tot een succes maakt. Er wordt over alles nagedacht en dat zie je terug in het succes van O.P.I.
De mini lakken die het setje Dutch Treats bevatten zijn echt veel kleiner dan de full-size potjes van O.P.I. Ik heb even een willekeurig O.P.I. potje uit mijn stash gepakt om de twee verschillende grote even goed te vergelijken met elkaar. Je verwacht wel dat de potjes klein zijn doordat het mini lakken, maar ze zijn echt heel erg klein. De kleine O.P.I. lakken bevatten 3.75 ML en de fullsize 15 ML. Dat scheelt dus echt heel erg veel. Ik moest eerst ook even wennen aan hoe klein de potjes zijn en dat er ´maar´ 3.75 ML in het potje zit. Ik heb nog nooit een potje opgemaakt en ik draag zovaak andere nagellak, dat het mij ook met deze mini´s waarschijnlijk niets eens gaat lukken.
Zelfs nu het een collectie is gebasseerd om de gewoontes en de bijzonderheden van Holland, vind ik het persoonlijk niet nodig om alle lakken aan te schaffen. Ik kan mij voorstellen dat veel mensen deze collectie wel extra bijzonder vinden daardoor.

Onlangs kwam ik er achter dat er een winkel in mijn woonplaats ook de lakken van onder andere O.P.I. is gaan verkopen. Een prachtige uitkomst en ook een goed excuus om even de mooie nieuwe collecties te gaan bewonderen.  

 De Dutch Treats kosten 17.95€ en de fullsize potjes kosten 13.95 per stuk. O.P.I. producten zijn te koop bij de bekende O.P.I. verkooppunten.

Winactie: Vind je deze lakken prachtig, maar ik kan mij voorstellen dat je 17.95€ voor zo'n setje net even te duur vind, dan heb ik goed nieuws voor je. Ik laat niet alleen de swatches zien, maar je kan ook meedoen aan mijn winactie om een setje Dutch Treats te winnen.

20 comments:

Paola zei

Vooral de lichtroze vind ik erg mooi!

Charile zei

Mooie collectie!

Chantal zei

Superleuke lakjes! Lekker vrolijk!

Anouk zei

Mooie kleurtjes, die blauwe/grijze vind ik wel de leukste.

Helen vd N zei

Ah wat een super lieve kleine potjes en kleuren :D

Tedje zei

Prachtige kleurtjes!

Carola zei

Ik vind de collectie zo leuk. Zelf heb ik kiss me on my tulips in full size.

Die mini opi lakken zijn ook echt mini, zo schattig

Nicole zei

deze collectie is het toch niet echt voor mij. in zijn geheel vind ik hem wat saai. er zitten wel een aantal hele mooie lakjes bij hoor, maar sommige vind ik iets te onorigineel. bv die creme roze, mooi maar ik denk dat ik in mijn stash zo drie lakjes vind die er best veel op lijken. (al heb ik zef wel wat meer nagellak dan de gemiddelde nederlandse vrouw denk ik :P )

zelf heb ik alleen thanks a windmillion gekocht.

Miranda zei

Wat een mooie kleuren.

BellaChique zei

Oh, die twee roze kleurtjes vind ik echt heel mooi! Vooral de glitters in de eerste is leuk!

Mariette zei

Oehh love it!

Liefs, Mariette

Mariel zei

Ik vindt het zulke mooie lakjes!

Gerrianne zei

Prachtige lakjes. Het laatste lakje, vind ik extra bijzonder in mijn ogen! 

LottedeJ zei

Echt een superleuk setje met mini's! Ik ben altijd wel fan van de mini's van OPI.

Lisa zei

Mooie lakjes! :)

Pippi zei

Wat een schitterende lakjes! Ik vind de blauwgrijze het mooist en die heb ik dan ook besteld, samen met die andere die er enigszins op lijkt:)

Juudith zei

Ik vind het echt prachtige kleurenn!!

Beautystyle2024 zei

wauw wat een prachtige kleuren! en leuk een holland collection

natasja kroneman zei

mooi hoor, ik houd wel van nagellakjes..XX

Roxanne zei

Die licht roze is echt pretty!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights