maandag 12 maart 2012

postheadericon Oefenen met stripers nail-art

Even een paar dagen later online dan gepland, aangezien ik eerste posts over de MAC aankopen en swatches wilde plaatsen. Een paar dagen geleden schreef ik over de Essence Tippainters/stripers die ik had aangeschaft. Ik had al twee van deze stripers en ik kocht er vorige week nog drie bij. In mijn buurt is er geen Kruidvat met een twee Essence schap. Ik wil proberen om wat meer nail-arts te gaan maken uit losse hand met behulp van stripers. Ik heb deze nail-art gemaakt op Catrice - Salmon and Garfunkel. Een prachtige peachy lak die erg geliefd is. Ook ik ben er wel erg fan van. Ik vind deze lak erg leuk om gewoon alleen te dragen, maar ook als basis voor een nail-art.Ik deed een poging om een bloem te maken, maar dat mislukte volledig. Ik heb er toen dit nog van weten te maken. Ik vind hem zelf niet geslaagd, omdat het niet het idee was wat ik in mijn hoofd had zitten. Op de foto's die wat verder af zijn genomen, vind ik de nail-art er nog wel grappig uit zien.

Ik denk dat ik nog heel wat oefening nodig heb, maar ik vind het leuk om lekker te rommelen met mijn nagels en ik zie dan wel wat er uitkomt.

Hebben jullie wel eens geprobeerd om een nail-art te maken met stripers?

17 comments:

Manon zei

Dit ziet er wel cute uit!

BellaChique zei

Heel leuk gedaan :)

Esmay zei

Alsnog vind ik 't wel leuk eruit zien!

Monique zei

echt super schattig! heel leuk ook een nagel. doe ik ook vaak de ringvinger alleen daar iets speciaals mee.. vind dat zo mooi!

Pippi zei

Het ziet er misschien niet uit als een doorsnee bloem, ik vind 'm toch geslaagd!

Miranda zei

Toch vind ik hem best nog wel geslaagd. Ik vind het effect wel leuk :D 

Mandy zei

Heel erg leuk!

Esme91 zei

Wauw! Ik heb echt geen vaste hand voor zoiets! Ik ben al blij als m'n  nagellak op m'n linkerhand er een beetje recht op zit! 

Mariette zei

Ik vind hem best wel mooi hoor!!

Liefs, Mariette

Paola zei

Ziet er leuk uit! Ik ben ook wel eens met stripers bezig geweest, maar ik moet blijven oefenen!

Chantal zei

Leuk gedaan, Kelly! :-)

Gerrianne zei

Dit heb ik zelf ook vaak, je krijgt iets anders op je nagels dan je in je hoofd had! Ondanks dit, vind ik hem erg leuk gelukt, Kelly! :)

Mariel zei

Leuk! Veel oefenen en dan lukt het vanzelf :) 

Juudith zei

Leuke combi zegg!! Ik zeg goed gelukt!

Kim van der Wal zei

oh wauw, dit is echt heel mooi!

Nyria zei

Echt heel leuk, het bloempje maakt het helemaal af.
Liefs, xxx

Carola zei

Ook ik ben wat meer aan t oefenen met nailarts uit de losse hand te maken. Deze tippainters zijn er inderdaad heel erg handig voor


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights