zaterdag 31 maart 2012

postheadericon Grey/Icy Blue look met de feMALE Eye Aquarelle Duo Chalks

De feMALE Eye Aquarelle Duo Chalks zijn bij vele erg geliefd, vanwege de prettige structuur en de geweldige pigmentatie. Ik ben ook fan en van mij Catrice voortaan zijn shiny-oogschaduw wel uitbrengen in Duo Chalks. Ik heb vandaag gebruikt gemaakt van het duo Tomboy, de grijze en ijsblauw kleur.
Ik ben zelf geneigd niet te vaak naar blauw oogschaduw te pakken, omdat ik het soms wel erg heftig vind staan bij mijn blauwe ogen. Toch kreeg ik toen ik deze look wel erg veel complimenten dat blauwe oogschaduw toch wel erg leuk staat bij blond haar/ blauwe ogen. Dus dan toch maar vaker doen?Ik heb de blauwe kleur gebruikt op mijn gehele bewegend ooglid en de grijze kleur in mijn crease. Ik vind dat de blauwe kleur niet heel erg opvalt in deze combinatie, dat vind ik wel jammer. De grijze kleur is erg makkelijk te blenden, waardoor er veel grijs in verhouding tot de blauwe kleur in deze ooglook voorkomt. De ijsblauwe kleur vind ik wel erg leuk, maar ik denk dat ik hem de volgende keer met bruin combineer in plaats van met grijs. Ik denk dat de ijsblauwe kleur dan ook wat meer opvalt, maar dan als nog een grijs-blauwe look vind ik ook erg leuk.

Sorry dat ik deze keer geen full-face foto erbij heb gedaan, maar de foto's waren helaas veel te donker.

Wat vinden jullie van deze grey/Icy-blue look? Dragen jullie vaak blauwe oogschaduw?

23 comments:

Chantal zei

Weer een hele mooie look zeg, wat kun je toch veel kanten op met die prachtige Duo Chalks!

Angelique zei

Mooie ooglook, alleen ik zie op de foto alleen grijs en niet de blauwe kleur. ( kan aan mijn computer liggen) Ik gebruik nooit blauw maar dat komt waarschijnlijk omdat mijn moeder altijd blauwe oogschaduw op doet en dat haar hele leven lang, ha.. Vind blauw persoonlijk niet bij mij staan.

Charile zei

mooie look!

Kelly zei

Het hele felle blauwe van de Chalk is ook wel weg en omdat ik het met de grijze kleur geblend heb! Blauw kan echt heel erg leuk staan, heb je het wel eens geprobeerd?

Miranda zei

mooie ooglook als ik eerlijk ben zie ik de blauwe kleur niet terug ,maar alleen grijs.

Josephine zei

Hoewel ik geen blauw zie, vind ik deze look wel mooi!

Esmay zei

Ik vind het ook wel jammer dat die blauwe kleur een beetje wegvalt, maar dat geef je zelf ook wel aan. :) 
Toch zijn het wel mooie oogschaduws!

Kelly zei

 Het grijs is inderdaad eerder overheersend dan het blauwe!

Kelly zei

 Klopt, wat ik zelf ook al aangaf dat de grijze kleur de blauwe kleur overheerst! Gelukkig maar dat je hem alsnog mooi vindt!

Kelly zei

De oogschaduws zijn inderdaad erg mooi, jammer inderdaad dat de grijze kleur te overheersend is voor de blauwe! Combinaties zijn er gelukkig om uit te proberen, ik ga volgende keer eens een andere kleur met deze blauwe combineren.

Marijke zei

Leuk gedaan Kelly! Staat je goed hoor :)

Nyria zei

Heel mooi gedaan, ik heb de kleine kubus oogschaduws ook. 
Liefs, xxx

★ Eeeevv ★ zei

Mooi :-D

Maaike zei

mooie look! :)

LottedeJ zei

Jammer inderdaad dat de blauwe kleur niet meer echt zichtbaar is, maar alsnog vind ik het een mooie look, hoor!

Steffie zei

mooie look! 

Pippi zei

Alhoewel het jammer is dat de blauwe kleur niet erg opvallend is vind ik dit een mooie look. Nee, ik draag zelfs eigenlijk nooit blauwe oogschaduw- hoogstens een klein beetje donkerblauw in een verder neutrale ooglook.

Beachgirls1802 zei

Mooie look.
xoxo

Paola zei

Ik vind je look erg mooi geworden!

Laura zei

Ik had de andere twee duo's al en deze heb ik er gisteren als laatste bij gekocht (omdat ze zo goed van kwaliteit zijn). Ik denk dat de kleurtjes onderling van de duo's ook goed te combineren zijn, maar zoals jij dit duo hier draagt, vind ik het ook mooi!

Inesmulder zei

Waauw echt gaaf!
Kijk eens op mijn blog: www.nailartines.blogspot.com
Superleuke blog!
ik zou het leuk vinden als je me wilt volgen!
x Missmakeup

Nicole zei

hele mooie look!

Mariette zei

Wauw love it!

Liefs, Mariette


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights