donderdag 15 maart 2012

postheadericon Feedback #1

Tijdens mijn winactie vroeg ik jullie om wat feedback. Feedback om DvG nog beter te maken, dan dat het nu is. Ik wil er namelijk alles aandoen om mijn volgers tevreden te houden voor zover ik dat kan. Verschillende smaken bijvoorbeeld daar kan ik toch niet veel aandoen en jullie zullen vast niet alles mooi/leuk vinden wat ik op DvG plaats. Ik heb een lijst opgesteld met de punten die jullie mij meegaven als feedback. Ik wil deze punten nog even op een rijtje zetje en misschien schiet er iemand nog een punt te binnen.

De punten die jullie opgaven als verbeterpunten/feedback/ of dingen die jullie nog missen op DvG. Ik heb sommige punten wat samengevoegd in categorieën.
  • Meer budget-reviews
  • Shoplogs
  • DIY's
  • Persoonlijke artikelen
  • Looks (Outfits/ooglooks/face of the days etc)
  • Lay-out
  • Fashion en beautytips
  • Meer Fashion artikelen
  • Stash 
  • Filmpjes
Zijn er nog dingen die bij dit lijstje erbij moeten qua verbeterpunten, dan is het nu jullie kans om dit nog te laten weten, want dan kan ik het meenemen in mijn evaluatie.

8 comments:

soelila zei

Prima dat lijstje zo! :)

Charile zei

Klinkt goed zo!

Esmay zei

Prima lijstje! ik zou eerst daar aan werken en daarna nogmaals vragen denk ik :)

Mariette zei

Ja perfect zo :).

Liefs, Mariette

Danice zei

Ik heb er niets aan toe te voegen, zelf houd ik juist wat minder van filmpjes. De lay-out vind ik trouwens een van je leuksten, zo niet de leukste!

Kelly zei

Ik ben zelf ook niet echt een 'filmpjes type'. Ik ga er ook nog over nadenken of ik dat wel wil op DvG.Ik vind namelijk dat er al genoeg filmpjes worden opgenomen en ik denk dat mijn filmpjes niet veel zullen toevoegen. Dank je wel Danice, daar ben ik echt druk mee bezig geweest de laatste tijd om dat te veranderen!

Pippi zei

Ik denk dat het lijstje je genoeg inspiratie gaat geven. Ben een enthousiast volger en ik hoop straks "nieuwe" artikelen te lezen:)

Juudith zei

Ik vind filmpjes altijd wel leuk, maar sla ze toch vaak over, omdat ik vaak ook de tv aan heb als ik blogs aan het bekijken ben.. Voor de rest kan ik niet echt wat bijvoegen bij je lijstje! DIY vind ik persoonlijk altijd erg leuk om te lezenn!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights