zaterdag 17 maart 2012

postheadericon Essence nail-art special efffect topper over O.P.I. Red Light Ahead - Where?

De special effect toppers van Essence, ik heb er al eens eerder een artikel overgeschreven. Ik vind deze toppers erg leuk en je creëert een gezellig en vaak een feestelijk effect met de toppers. In de nieuwe collecties zijn ook toppers uitgebracht die je nagels voorschien van een chique laagje topcoat. Nicht in Vegas is een flakie-lak. Ik heb al meerdere flakielakken, maar omdat deze flakie zo'n hype is, besloot ik hem maar mee te nemen. Wat vind ik van Night in Vegas?
Ik heb als basislak O.P.I. Red Light Ahead.. Where aangebracht, die o.a trouwens ook nog steeds te winnen is op DvG. Ik had al eerder een andere kleurencombinatie gekozen als basis voor een topcoat met flakies. Meestal zie je alleen zwart als achtergrond, dat vind ik prachtig, maar ik houd niet van altijd hetzelfde. Experimenteren vind ik erg leuk. Ik vind de rode lak prachtig als ondergrond voor een flakie-topcoat. 

Essence nail-art special effect topper kost 1.79€ en is te koop bij Kruidvat, waar ze een tweede Essence schap hebben. In de limited edition van Catrice zit ook een flakie topcoat, die vergelijkbaar is met deze.

Wat vinden jullie van deze combinatie?

12 comments:

Paola zei

Deze heb ik ook! Ik vind hem echt geweldig staan met donker paars! Ook deze combinatie vind ik erg mooi!

Charile zei

Ziet er leuk uit!

Esmay zei

Wat zijn flakies toch mooi ..!

Mandy zei

Deze heb ik pas ook gekocht, erg mooi is 'ie

Nyria zei

Dit is een mooie combinatie. De topper is heel subtiel.
Liefs, xxx

Pippi zei

Een heel mooie combinatie. Geweldig, al die speciale topcoats, maar ik heb nu opeens nog meer lakmogelijkheden:)

soelila zei

Echt mooi! :)

Miranda zei

Erg mooi:D

Nicole zei

heel mooi :)

Juudith zei

Ik vind hem mooi!!

Teri zei

Wauw, heel erg geslaagde combinatie, dat wil ik ook zo proberen :). De kleuren doen me denken aan een zonsondergang!

DashicaShirley zei

Mooi effect!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights