woensdag 21 maart 2012

postheadericon Budget: Catrice Eye Aquarelle Duo Chalks feMALE limited edition (TBS Shimmer Cubes Dupes)

Een absolute innovatie: feMALE Eye Aquarelle Duo Chalks - krijt texturen, speciaal voor de ogen! Ogen krijgen een sexy en coole look met pure kleuren en langhoudende dekking. Eye Aquarelle Duo Chalks bestaan ​​uit een fascinerende kleurencombinatie van twee blokjes die aangebracht worden met feMALE Eye Aquarelle Applicators. Cool blauw met helder zilver, donker antracietgrijs met elegant mauve, glanzend abrikoos met subtiel nude. Een bijzondere en coole look is gegarandeerd!(Bron:Catrice)
Catrice omschrijft het als een absolute musthave en ik kan daar ook niets anders aan toevoegen. De Eye Aquarelle Duo Chalks zagen er op het persbericht al erg interessant uit, maar ik had niet verwacht dat ze het zelfde verder vormgegeven als de Shimmer Cubes van de The Body Shop. De pigmentatie is geweldig en ik zou willen dat ze nog meer van dit soort Eye Aquarelle Duo Chalks uitzullen brengen in LE's of in het vaste assortiment. Mocht je net als ik fan zijn van de Shimmer Cubes van The Body Shop, dan zullen deze Eye Aquarelle Duo Chalks ook vast je hart veroveren.
In de feMALE limited edition bevinden zich drie Eye Aquarelle Duo Chalks. Namelijk Love Me Gender (01), Tomboy (02) en Boys Are Back (03)
Ik bezit een Shimmer Cubes van de TBS. Graag zou ik er nog wel wat meer willen hebben, maar de prijs van 22€ houd mij tegen. De Eye Aquarelle Duo Chalks van Catrice zijn echt precies hetzelfde qua afmeting als de Shimmer Cubes van de TBS. Ze hebben zich daar zeker door laten inspireren. De Shimmer Cubes komen alleen in een handig doosje, dat ontbreekt nog bij die van Catrice. De Eye Aquarelle Duo Chalks kan je namelijk niet zo in je make-up tasje doen, want het is er natuurlijk om vragen dat het dekseltje los schiet, aangezien deze niet op de Eye Aquarelle Duo Chalks zitten vast geklemd. De Eye Aquarelle Duo Chalks is een kwetsbaar product, dus pas om met het meenemen van dit product. Ik vind dit wel echt een minpunt dat hier niet beter over is nagedacht.
De Eye Aquarelle Duo Chalks passen perfect in het palette van TBS. Doordat het dezelfde afmetingen zijn is het voor mij handig meenemen in mijn palette van TBS. Zo kan ik deEye Aquarelle Duo Chalks toch nog meenemen, als ik bijvoorbeeld bij mijn vriend slaap. Ik sleep namelijk wat af met mijn beautyproducten.
 Love Me Gender 
 Tomboy
 Boys Are Back
 Love Me Gender
 Tomboy
 Boys Are Back
Wauw die pigmentatie had ik echt niet verwacht bij deze budgetproducten. Ik vind de Eye Aquarelle Duo Chalks echt helemaal geweldig en ik zou ze iedereen ook zeker aanraden. De Eye Aquarelle Duo Chalks zijn iets poederiger dan de Shimmer Cubes, maar het verschil is nauwelijks te merken. Ik vind wel de Shimmer Cubes iets fijner werken met het blenden van de oogschaduw. Ik heb namelijk bij de Eye Aquarelle Duo Chalks wat meer van het product nodig, omdat je het sneller uitblend.

Pluspunten:
  • Zijn zeer budget namelijk 2.99€
  • Top pigmentatie
  • Verkrijgbaar in verpakkingen van twee, dus zes leuke kleuren beschikbaar

Minpunten:
  • De Eye Aquarelle Duo Chalks zitten in een limited edition, waardoor ze dus maar tijdelijk verkrijgbaar zijn
  • De Eye Aquarelle Duo Chalks zitten niet in een extra doosje als bescherming zoals bij de Shimmer Cubes.
Verkrijgbaarheid:
De Eye Aquarelle Duo Chalks zijn afkomstig van de feMALE limited edition die nu bij de Kruidvat en Trekpleister ligt. De Eye Aquarelle Duo Chalks zijn 2.99€ per stuk. De Duo Chalks van Catrice zijn dus echt budget in vergelijking met de Shimmercubes, waar vier oogschaduws inzitten voor 22€. De Duo Chalks vliegen hard de winkels uit, dus mocht je ze willen bemachtigen, dan moet je daar snel bij zijn.

28 comments:

Tamara zei

Love me Gender vind ik erg mooi

Paola zei

Ik heb er vandaag ook 2 gehaald! Ze zien er echt super mooi uit! 

Esmay zei

Allemaal zo mooi en gepigmenteerd!

Charile zei

super mooi, maar het zijn niet echt mijn kleuren...dus heb ik ze maar laten liggen toen ik ze zag liggen :)

Miranda zei

Ze zien er erg goed uit;D Ik ga morgen even kijken bij kruidvat:D

Mandy zei

Ik heb ze ook alle 3, zijn erg mooi!

rooskieboom zei

Ik ben er ook HAPPY mee :-)

Lonneke zei

wauw wat gaaf!

Mariette zei

Love me Gender vind ik erg mooi!

Liefs, Mariette

Tedje zei

pigmentatie valt zeker niet tegen!

SpringVibes zei

Ik wil er zo graag een kopen !
x SpringVibes

WeLoveImperfection zei

Wauw, echt prachtig!
xoxo WeLoveImperfection

Josephine zei

Ze lijken inderdaad op de TBS cubes! Ik vind de duo chalks heel mooi <3

Mariel zei

Mooie kleuren! Mooi pigment!

Danielle30 zei

Wat grappig die verpakking. Dat had ik niet door toen ik de persfoto's zag op blogs eigenlijk :o De swatches halen me toch over even te gaan kijken, ziet er namelijk heel goed uit! :D

DashicaShirley zei

Wat een prachtige kleuren! :-)

Angelique zei

Wat mooi zeg, morgen eens kijken bij Kruidvat. Bij ons zijn ze nooit zo vlot met nieuwe dingen, de prijs is ook leuk.

Gatton zei

Heb ze nog in België geswatcht, maar vond de kleuren niet geweldig... Probeer te besparen, dus besloten niet te kopen... Heb toch al te veel oogschaduw. :)

Maaike zei

wow de pigmentatie is idd goed! Heb er vanmiddag een gekocht en moet nog swatches maken, maar wordt dus super ! :)

charr zei

Mooie oogschaduws!xx

Pippi zei

Ziet er prachtig uit, maar ik ben niet zo van de oogschaduw. Gelukkig niet, want als het net zo zou gaan als met de nagellakjes........:)

Kelly zei

Eén verslaving is al erg genoeg hè hihi. Ik heb inderdaad ook veel meer met lakjes! De lakjes uit de feMALE collectie zijn erg mooi! Ik ben fan van de blauwe!

Kelly zei

Soms moet je inderdaad ook eens tegen jezelf zeggen en nu heb ik genoeg! ^^

Kelly zei

Ik had ook echt niet gedacht dat ze in de vorm van de shimmer cubes zouden zijn. Ik dacht meer aan iets plats.

Theartismakeup zei

ze zien er heel gaaf uit!

Juudith zei

Ik vind ze echt tof.. Deze moeten ze maar in het vaste asortie doen!

★ Eeeevv ★ zei

Boys are back is mooi :D

Roxanne zei

Ik kocht Love me Gender! Volgens mij is die heel mooi in een ooglook te creeëren met bijv Oh it's toffeefull! :)
De blauwe van Tomboy is ook erg mooi, maar de groen/zilveren is niet zo mijn ding


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights