woensdag 1 februari 2012

postheadericon Valentine Nails

Ik had van de week gezien dat er nogal vaak naar de zoekterm "valentine-nails, of valentijnnagels" werd gezocht op mijn site. Ik had al in de plannen om in de eerste week van januari een nail-art te maken met het thema Valentijn. Ik heb zelfs persoonlijk niet veel met Valentijn, ondanks dat ik een vriend heb. Ik vind het gewoon een zwaar overdreven dag, waarop je opeens een cadeautje moet kopen, omdat de media dit zo onwijs opgeblazen heb. Ik ben echt een voorstander van spontane cadeautjes en niet met zijn alle massaal op 14 februari. Ik vind het wel erg leuk om een nail-art te maken met dit thema. Ik gebruik dan ook regelmatig het thema: Liefde in mijn scrapbookalbums.


 
Ik had in mijn hoofd dat ik op alle nagels iets anders wilden doen, dat te maken had met het thema Valentijn in rood-roze en wit. Zoals je zag had ik eerst mijn wijsvinger wit met rode glitters er over, maar ik vond dat er té weinig roze in mijn nail-art zitten, vandaar dat je op de andere foto's ziet dat mijn wijsvinger nu voornamelijk roze glitters bezit.

Ik heb gebruik gemaakt voor deze nail-art van strass-steentjes, konad en glitters. Ik heb lakken gebruikt van China Glaze (Snow en Sugar High) Essence Circus Cirus nagellak in rood. Het maakt helemaal niet uit dat als je deze nail-art wilt maken, dat je niet in het bezit bent van deze kleuren op merken nagellak. Je hebt vast wel andere rode-roze of witte nagellakken in huis.

Wat vinden jullie van deze nail-art?

24 comments:

Charile zei

super mooi!

Monique zei

ahaa zo lief! en schattig!

Miranda zei

Oh wat leuk!

Berrie zei

Ziet er allemaal erg mooi uit !

xx

Femke Vrieswijk zei

mooi gedaan :D

Mariette zei

Wauw wat mooi allemaal zeg!

Liefs, Mariette

JoanyDeVries zei

Wauw, wat een leuke nailart. Echt knap gedaan :)

Josephine zei

Heel leuk!

MaudM zei

Leuke nail-art! De roze glitters maken het echt af, lekker roze ^^

MaudM zei

Oh en nog een vraagje! Waar kan je zien wat mensen hebben gezocht op je site? Ik neem aan ingevuld in het zoekbalkje toch? Of wat ze gegoogled hebben?

LottedeJ zei

Heel erg leuk! Mooi gelukt :) Het schreeuwt echt Valentijnsdag, ja! :P

Pippi zei

Wat een mooie nailart!

tinekejanzen1992 zei

Wat ontzettend schattig!


Ik vind vooral die met het hartje heel erg leuk!

Liefs

Paola zei

Vooral de 2 middelste vingers vind ik super mooi!

Nyria zei

Wat een schattige en leuke nailart. Deze vind ik echt het mooiste tot nu toe kelly! 
Liefs, xxx

Anoniem zei

Leuk mooi

Chantal zei

Wat een superleuke en creatieve nailart! Erg leuk gedaan!

Helen vd N zei

Wat een super lieve nailart :D

Bertine zei

Super cute!!!

Juudith zei

Oeee leuk!!

Kelly zei

 Dank je wel Nyria! Ik vind hem ook erg goed gelukt!

Kelly zei

Ik bedoelde meer van wat ze gegoogled hebben en hoe ze op mijn site terecht zijn gekomen! Ik zou ook graag willen weten, wat mensen in het zoekbalkje invullen.

DashicaShirley zei

Super gaaf :-)

Lovense zei

Aaah cute!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights