maandag 27 februari 2012

postheadericon Trind Kuur

Ik ga de komende weken deze drie producten van Trind testen. Mijn nagels breken de laatste tijd weer wat vaker af en ik heb het idee dat mijn nagels ook niet heel erg snel groeien, daarom wil ik mijn nagels een handje helpen, om weer sterker te worden. Over een paar weken zal ik een fotoverslag updaten van mijn nagels op het moment voordat ik Trind ging gebruiken en de foto's na de Trind kuur.

Nail balsem:Wat zegt Trind Cosmetics over de Nail Balsem?

Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Trind Moisturizing Nail Balsam is de perfecte vochtinbrenger wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren.

Cuticle balsem:Wat zegt Trind Cosmetics over de Cuticle balsem?
Zijn je nagelriemen droog? Of heb je regelmatig dwangnageltjes (pijnlijke stukjes verharde huid rondom de nagelriemen die ontzettend pijnlijk zijn en in het ergste geval zelfs infecties kunnen veroorzaken) dan is dit de oplossing.
Trind Hand Repair: Wat zegt Trind Cosmetics over Trind Hair Repair?

Trind Hand Repair ACE biedt je handen de verzorging die ze vaak zo hard nodig hebben. De crème bevat stoffen die de natuurlijke aanmaak van vitamine F bevorderen. Vitamine F is een bouwsteen voor nieuwe huidcellen. Het vitamine A, C en E complex beschermt deze nieuwe huidcellen tegen invloeden van buitenaf.
De kuur belooft heel veel goeds voor mijn nagels en ik hoop dat ik over een paar weken weer sterkere nagels heb, die minder snel scheuren en minder broos zijn. Ik vind het wel erg vervelend dat mijn nagels iedere keer als ik ga werken splijten.

Hebben jullie ervaring met één van de verzorgende producten van Trind Cosmetics? Hebben jullie wel eens een kuur gevolgd van Trind Cosmetics, of toevallig een andere verzorgende kuur voor je nagels?

13 comments:

BellaChique zei

Ik heb nog niets van Trind, maar als ik het zo lees zijn de meeste mensen er wel tevreden over :). Benieuwd hoe het gaat werken voor jou :).

Paola zei

Ik heb zelf nog niks van Trind, maar hoor er een boel goede dingen over!

Chantal zei

Ik ben heel erg benieuwd wat het voor je nagels doet!

Charile zei

ik ben benieuwd:D
x

Leilainwonderland zei

Ik ben heel erg benieuwd!

Laura zei

Hier zul je zeker baad mee hebben, mijn nagels zijn erg van het gebruik van Trind producten opgeknapt! 

Angelique zei

Op dit moment gebruik ik het witte flesje ( nail repair) nu bijna een week maar moet t nog zien hoor want t lijkt of mijn nagels meer zijn gaan splijten, ze zijn wel harder geworden dus nog ongeveer een weekje te gaan en dan is t kuurtje voorbij. Ik moet 2 weken lang iedere dag nagels lakken en de andere dag weer afhalen en weer lakken. Pff, als t maar werkt! Ha ha

Beachgirls1802 zei

Ik ben benieuwd. Mijn nagels willen ook niet echt meewerken de laatste tijd.
xoxo

Pippi zei

Mijn nagels spleten als een gek, iedere keer kon ik er stukjes afpellen. Sinds ik een glasvijl gebruik is het bijna over. Maar voor de zekerheid ga ik nog eens iets van Trind proberen.

Vera zei

Ik ben benieuwd!

Evelien zei

Trind heeft echt geweldige verzorgingsproducten voor je nagels! Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen.

Mariette zei

Ik hoop dat het werkt voor je nagels!

Liefs, Mariette

Roxanne zei

Ik ben benieuwd naar je ervaringen! Mijn nagels breken/scheuren op dit moment namelijk ook erg :(


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights