dinsdag 28 februari 2012

postheadericon Roze girly nail-art

Roze nail-art met strikken en stippen. Ik ben helemaal niet zo'n girly meisje, niet zo'n echt meisje meisje, die gek is op alles wat roze is. Ik ben meer van de hardere, felle kleuren, ondanks dat mijn hart wat meer lag ligt bij andere kleuren, heb ik ook wel wat roze items in mijn kast liggen. Nagellak heb ik ook als, nagellak liefhebber, natuurlijk in alle kleuren. Ik heb nog niet veel nail-arts gemaakt met de kleuren roze - zwart en wit, vandaar dat ik deze kleurencombinatie heb uitgekozen.Het geheel is alleen wel wat anders uitgepakt dan dat ik voor ogen had..


Gebruikte producten:
Dottingtool. (Je kan ook gebruik maken van het bolletje van een schuifspeldje, of van een speld. Je hoeft er niet speciaal voor een dottingtool voor aan te schaffen)
Striper van Essence (donker roze met glitters)
China Glaze Liquid Leather
China Glaze Empowerment
China Glaze Snow (als witte basislak)

Ik ben zelf niet geheel tevreden. Ik vind dat ik de creaties waar ik niet zo tevreden over ben, ook online moet posten. Ik vind namelijk dat je leert van je eigen fouten, ook als een creatieve creatie iets anders heb uitgepakt, dan dat je eigenlijk voor ogen had. Ik vind dat ik de lichtroze stippen erg wegvallen op de foto's. De strik is niet helemaal netjes aangebracht, maar ik moet ook eerlijk bekennen, dat ik ook geen held ben in nail-arts uit de losse hand.  

Wat vinden jullie van mijn nail-art?

20 comments:

MySuperSweetLife zei

Wat een leuke vrolijke nail art. Leuk idee, ga ik ook eens proberen!

Liefs

Paola zei

Wat een leuke vrolijke nail art!

Alyssa zei

Erg leuke nail-art meis! Mooi gedaan :)

Mandy zei

Heel erg mooi gedaan

Chantal zei

Erg leuk gedaan, lekker vrolijk!

Charile zei

leuk gedaan!

LauraMaes zei

super leuk gedaan xx

Angelique zei

Sorry Kelly, t idee vind ik leuk maar vind t niet zo mooi uitzien. Misschien iets dunnere stipjes zetten. Maar hé, ik weet hoe lastig t is om uit de losse hand te doen. Wel leuk dat je het gewoon plaatst, dat vind ik stoer dat je dat doet. Blijven oefenen en plezier er in hebben.

Juudith zei

Ik vind hem leuk!! Toffe kleurtjes zeg!

Kelly zei

Hee Angelique, het geeft helemaal niets dat je dat zegt! Ik ben er zelf ook niet helemaal tevreden over, maar ik vind het ook niet erg om 'fouten' te maken. Ik wil juist laten zien dat sommige ideeën die je hebt niet helemaal goed kunnen uitpakken.

Naomi van der Let zei

Ik vind hem hartstikke leuk! 

Mariette zei

Ahh wat leuk zeg!!
Liefs, Mariette

Lisanne zei

Ik vind het een erg lieve nail-art. En het is gewoon ook lastig, oefening baart kunst! ;)

Helen vd N zei

Wat leuk! Heerlijk girly inderdaad :D

Evelien zei

 Wauw supercute! Roze, zwart en wit vind ik echt een gave combinatie :D

Vera zei

Echt heel erg leuk! :)

BellaChique zei

Wat leuk zeg die stipjes :).

Nyria zei

AAHHHH <3
Ik ben verliefd, deze is echt heel erg leuk.
Liefs, xxx

Danice zei

Erg leuk!

LottedeJ zei

Heeeel leuk! Mooi gedaan, Kelly!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights