maandag 6 februari 2012

postheadericon Kleancolor - Holo Chrome (94)

Wanneer het wat kouder wordt in Nederland, betekent vaak ook dat het wat zonniger wordt in Nederland. Vooral naar de sneeuwbuien van afgelopen vrijdag, is de zon veel te zien geweest. Ik vond het wel een leuk idee om een holografisch lakje uit te kiezen, wat lekker afsteekt tegen de witte sneeuw. Holografische lakken draag ik erg graag wanneer het zonnig is buiten, dus het weekend was het de ideale gelegenheid om dit lakje uit te testen en te dragen.


Na al wat reviews te hebben geschreven over de lakken van Kleancolor, is het nu aan de beurt aan een Holografische Chrome lak van dit merk. De blauw/paars kleurige lak heeft zeker wel drie lagen nodig om redelijk dekkend te zijn. Beide swatches zijn gemaakt, zonder zonlicht. Het holografische gedeelte komt hier niet goed tot zijn recht, maar je ziet wel al dat de lak boordevol met mooie glitters zit.
Dit is een foto gemaakt in het directe zonlicht. De lak is niet heel erg holografisch, ik heb wel lakken gezien die veel meer het holografische-effect hebben dan deze lak van Klean-color. In deze lak zitten wel wat holografische delen, maar ook veel gewone glitters. Toch vind ik hem in het directe zonlicht wel erg mooi. De lak vind ik erg fijn lakken, ondanks de vele glitters die er inzitten.

Verkooppunten/verkrijgbaarheid:
KleanColor lakken zijn te koop op diverse websites op het internet. Ik kocht mijn KleanColor lakken bij deze webshop en deze lakken zijn nu te koop voor maar 2.30€. 
Dragen jullie vaak holografische lakken?

15 comments:

Berre zei

Wauw, echt een heel mooi lakje vind ik dit!

xx

Paola zei

Wat een super mooi lakje! Ik draag niet zo vaak holografische lakken!

NailsandStuffShannara zei

Ik heb er aardig wat van kleancolor, maar dit is toch wel 1 van mijn favorieten :-)

Pippi zei

Het is een prachtig lakje. OK, het had iets spetterender gekund, maar ook ik ben superblij met dit lakje.

Mandy zei

Prachtige kleur

Charile zei

super mooi!

Miranda zei

wauw erg mooi;D

Bellachique zei

Hele leuke nagellak, ook al is hij mss niet erg holografisch, de glitters zijn wel heel mooi!

Lisa zei

Wat een mooi lakje :) 

LottedeJ zei

Wat een prachtige kleur! Heel erg mooi. En lekker budget ;)

DashicaShirley zei

Hij is prachtig deze heb ik al 2x gedragen :)

Juudith zei

Oeeee moooi kleurtje zegg!!

Roxanne zei

Leuk kleurtje!

BeautyNL zei

Wow.. mooie kleur!!!! Hebbe hebbe hebbe..

Mariel zei

Wauw, die glittertjes!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights