zondag 26 februari 2012

postheadericon Friends with benefits van Lush

Sexy cacao- en sheaboter en goudsbloem in een massagebar, lekker om te delen met je beste vrienden. Gebruiksaanwijzing: Smelt de Bar tussen je handen en masseer de heerlijke olie in op je partner. Nog beter, laat je partner jou masseren! De essentiële olie uit goudsbloem (tagetes) ruikt chocolade-achtig en verzacht een pijnlijke, rode huid. De cacaoboter is fair trade!
Ik heb vol liefde de Friends with benefit massagebar getest van Lush en ik heb er een nieuwe favoriet bij. Deze massagebar is heerlijk in gebruik door de lekkere olie en geur die aan deze massagebar hangt. De geur van cacao komt meteen naar boven als je dit gebruikt.  Wil je een ultieme zachte huid hebben na een massage van je partner, gebruik dan zeker de massagebars van Lush. Een zachte huid gegarandeerd en de geur blijft ook heerlijk even om je heen hangen, delicious!


 
De massagebar van 65 gram is te koop in de winkels van Lush of in de webshop van Lush te koop voor €11.95. Ik heb met mijn andere massagebar van Lush, ook van 65 gram, meer dan 6 maanden gedaan, dus ik vind de prijs van 11.95 dan ook niet aan de hoge kant. Ik kan mij voorstellen dat 11.95€ voor sommige een flink bedrag is voor een massagebar, maar ik vind de massagebars van Lush geweldig. Je hebt dus heel wat voor 11.95€.

Zijn jullie bekend met de massagebars van Lush?

10 comments:

Leilainwonderland zei

Ik heb zelf de Love potion massagebar (valentijnsdag). Is ook echt heerlijk! Deze lijkt me ook wel lekker, maar spreekt me niet heel erg aan.

DashicaShirley zei

Klinkt lekker, heb het zelf nog nooit geprobeerd...:-)

Pippi zei

Nog niet!

Paola zei

Klinkt super goed! Ik heb het zelf nog niet.. 

Miranda zei

Klinkt goed.

Charile zei

Klinkt goed!

Nyria zei

Deze ruikt echt heerlijk, ik had hem laatst bijna meegenomen toen ik in de lush winkel stond.
Liefs, xxx

Vera zei

Ik heb nog geen massagabar van Lush geprobeerd, maar het klinkt heel fijn :)

Marijke zei

ja, ik ben ook fan van de massagebars! Ik vind Heavanilli héérlijk, maar die is uit het gamma gehaald :-( 

Prettybrilliant zei

Ik ben echt verliefd op de massagebars van Lush, vooral de Valentijnseditie genaamd Love Potion, Heavenilli en Mange Too zijn favorieten van mij. Helaas, zijn deze alle drie niet meer te koop, maar dat verandert er niets aan dat dit gewoon heerlijke voedende boters zijn!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights