zaterdag 4 februari 2012

postheadericon Budget - Mijn vijf favoriete lipsticks van Catrice

Catrice is mijn favoriete budget-merk die gewoon bij de Drogist te koop is. Catrice heeft hele fijne nagellakjes, waar ik vooral erg fan van ben. Deze nagellakjes vond ik al geweldig in de tijd voordat ik nog een blog had. Toen de vernieuwde lipsticks van Catrice in de schappen kwamen te liggen, kon ik daar ook niet meer zonder. Ik vind het kleurenaanbod voor een budgetmerk zeer ruim en het leuke eraan is dat er ook twee keer per jaar, wat kleuren uitgaan en dat er nieuwe kleuren voor terugkomen. Ik heb een top vijf gemaakt van mijn favoriete Catrice lipsticks.


 
140 Pinkerbell, 050 Princess Peach,150 Berry Pink,110 Shy Flamingo 130 Ketch-me-up
De ketchup rode kleur, die ook toepasselijk genaamd is met Ketch-me-up. Ik draag niet vaak rode lipstick, want ik vind het soms gewoon even té heftig. Soms met een neutrale ooglook, waag ik mij toch aan rode lippies.
Shy Flamingo, is een hele speciale rood-roze, maar soms ook meer neigend naar het oranje. Het enige waar ik heel erg aan moest wennen, was dat de lipstick niet creamy aanvoelt, omdat er ook wat shimmers inzitten.
Berry Pink is een kleurtje waar ik erg snel naar grijp, omdat ik het een prachtig roze kleur vind, die al snel bij iedere outfit staat.
Princess Peach, een prachtige oranje- peachy kleur. Ik ben gek op peachy kleuren, vandaar dat deze lipstick al snel een grote liefde van mij werd.
Pinkerbell, vind ik alleen al tof om de naam. Ik had hem eerlijk gezegd niet gekocht om de naam, maar daar kwam ik pas later achter. Ik vind het een geweldig opvallend kleurtje.

Ik kamp nog steeds met die vervelende velletjes op mijn lippen, ondanks het scrubben. Ik heb hier in de winter erg veel last van en ik ben nog steeds opzoek, naar dé perfecte libscrub.

Wat vind jij van de lipsticks van Catrice?

21 comments:

tamara van dishoeck zei

vind ze allemaal wel mooi. draag zelf niet zo vaak donkere kleuren maar schijnt me wel goed te staan

Charile zei

Mooie kleuren!

Paola zei

Ik vind de lipsticks  van Catrice erg fijn. Ze hebben een fijne substantie en goede pigmentatie!

amanda zei

Berry Pink is echt tof!

Marlot zei

Leuke lipsticks en leuk budget artikel,
alleen de lipswatches zijn niet heel netjes aangebracht
& op je lippen zijn ook allemaal velletjes :3misschien een tip om eerst je lippen te scrubben !xo

JoanyDeVries zei

Ik vind de lipsticks van Catrice ook echt heerlijk. :) 

Retro-elke zei

Er staan hele mooi lipstick tussen. :D

Kelly zei

Dank je wel voor de tips Marlot. Ik heb vorige keer in een artikel met lipswatches beschreven, dat ik in de winter erg veel vellen op mijn lippen heb. Ik had een fijne gevonden, van Lush, maar die doet zijn werk nu ook niet zo als het zou moeten. Ik ben een paar verschillende lipscrubs aan het uitproberen.

Josephine zei

Shy flamingo en berry pink zijn mooi! Ik heb Ketch-me-up ook gehad, maar vond de tint rood toch niet zo mooi bij mij staan.

tamara zei

Princess Peach vind ik echt super mooi

Miranda zei

mooie lipsticks. Ik heb alleen een oude lipstick van Catrice, de nieuwe nog niet

Mariette zei

Die eerste is echt mooi!

Liefs, Mariette

Gabriella zei

Inderdaad erg mooie lipsticks :)

LottedeJ zei

Ze zijn erg mooi! Ik heb geen van deze lipsticks, maar ik vind Frozen Rose erg mooi van deze lijn.

Bellachique zei

Leuke kleuren, vooral berry pink en princess peach!

Nyria zei

Mijn favoriet van Catrice is Pink Panther. Ben even het nummer kwijt, maar die is zo mooi. Dit zijn ook leuke kleurtjes vooral Berry Pink.
Liefs, xxx

roos zei

ketch-me-up heb ik ook maar draag ik eigenlijk nooit omdat ik rood toch wel erg gewaagd vind. 

Juudith zei

ooee mooie kleurtjes!! vind de 2e en de 4e wel erg mooi!!

Lisa zei

Mooie lipsticks! :) 

Roxanne zei

I <3 lipstick 150 :D Helaas gaat die uit het assortiment :( Dus kocht ik snel nog een back-up. Ik vind het fijne lipsticks! Niet duur, prima kwaliteit, leuke kleurtjes en inderdaad een groot assortiment voor een budget merk!

Nikita zei

echt leuke lipsticks !


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights