woensdag 29 februari 2012

postheadericon Blue Illume Toothbrush

Onlangs werd ik benaderd door de website van blueillume, of ik geïnteresseerd ben in het testen van de Blue Illume Toothbrush. Ik ben altijd bereid om iets te testen. Ik had nog nooit van deze tandenborstel gehoord en daardoor vond ik het helemaal erg leuk om deze te testen voor Diva of Geneva. Ik vroeg jullie laatst in mijn Sneak Peak van nieuwe producten, naar welke producten jullie het meest nieuwsgierig waren. De Blue Illume Toothbrush kwam heel vaak naar voren. Vandaag behandel ik de werking van de Blue Illume toothbrush, een paar weken later zal ik terugkomen op dit artikel om te kijken hoe effectief deze Blue Illume toothbrush is voor frisse witte tanden.


 De tandenborstel biedt niet alleen een schoon gebit, is effectief tegen bacteriën, maar waar ik vooral in geïnteresseerd ben is dat hij je tanden echt witter zou maken. Ik ben helaas, net als miljoenen andere mensen, niet gezegend met perfecte witte tanden. Graag zou ik mijn tanden wel wat witter willen hebben, zonder mijn tanden daarvoor te willen en te hoeven bleken. 

De nieuwe 'blue light technology' is verwerkt in deze tandenborstel. Het blauwe ligt zorg voor minder tandplak, minder bacteriën en dus voor minder gaatjes. Ik vraag mij wel af of het blauwe licht niet enorm schadelijk is voor je ogen.  Het licht zou voor de rest verder veilig zijn, maar ik vind het blauwe licht toch wel erg fel ogen.

De tandenborstel werkt op één AAA batterij. De batterij is dus gewoon te koop bij de supermarkt en is daardoor makkelijk te vervangen. Over hoe lang deze tandenborstel meegaat op één batterij, daar durf ik nog niet veel over te zeggen.

De tandenborstels zijn te koop in de webshop, voor omgerekend voor ongeveer 17€.

Hebben jullie al eens gehoord van de Blue Illume tandenborstel? Zouden jullie dit product aanschaffen?

11 comments:

Paola zei

Ik zou het zelf niet aanschaffen, want vind 17 euro best prijzig!

Charile zei

ik ben heel benieuwd!

Chantal zei

Ik houd het denk ik toch bij mijn elektrische tandenborstel, werkt ook prima :-)

Tedje zei

Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

Nyria zei

Ik zou heb best willen aanschaffen als het werkt. Ziet er wel heel gaaf uit met het licht.
Liefs, xxx

Mariette zei

Ik ben erg benieuwd! Ik hoop dat het werkt.

Liefs, Mariette

Pippi zei

Ik ben erg benieuwd naar jouw bevindingen:)

amanda zei

Wij zijn hem op dit moment ook aan het testen:)

Juudith zei

Ooh het licht is wel heeel vel ja! ben benieuwd naar het resultaat

Angelique zei

Ik ben benieuwd in hoeveel tijd deze tandenborstel je tanden witter maakt. Ga je wel foto's maken met voor en na? Als ik dit zo zie zou ik bijna een zonnebril opzetten, ha.. Wat een licht komt er vanaf.

Danice zei

Ik heb wel vaker gezien dat er gebruik werd gemaakt van 'blauw licht', weet er het fijne niet van maar als dit werkt dan is het wel erg goedkoop!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights