zaterdag 18 februari 2012

postheadericon Blue - golden Sleeky Storm look.

Mijn geliefde Sleek palettes heb ik de laatste tijd flink verwaarloosd. Ik heb weer eens al mijn palettes tevoorschijn gehaald en ze weer even goed bekeken, waarom ik ook alweer zo gek was op deze palettes. De perfecte pigmentatie en de geweldige kleuren die in de verschillende palettes zitten, daar houd ik zo van. Ik greep alleen de laatste tijd wat meer naar wat mono's en mijn Naturel Eye palette van Too Faced, waardoor ik mijn Sleek palettes, te vaak liet liggen. Ik heb het Storm palette, mijn allereerste Sleek palette erbij gepakt en ik besloot voor een blauwe ooglook te gaan met een goud-accent er in verwerkt. Benieuwd naar het eindresultaat?
Foto's van ooglooks maken vind ik erg lastig met dit grauwe weer. De kleuren komen soms wat fletser over dan, dat de kleuren in het echt zijn. Ik wilde deze ooglook toch met jullie delen, omdat ik juist erg tevreden ben met deze ooglook. Ik heb voor deze ooglook gekozen, omdat ik benieuwd was of de blauwe en de gouden kleur een mooie combinatie samen zijn, of dat het een combinatie is die ik eindelijk niet helemaal goed vind overkomen. Ik probeer graag wat dingen uit en de ene keer pakt de combinatie kleuren beter uit dan de andere keer.
 
Ik had nog nooit zo'n blauwe ooglook gedragen, wat onwijs zonde is eigenlijk. Ik vind de blauwe kleur juist erg mooi staan bij mijn lichte haarkleur en grijs-blauwe ogen. Het Storm palette van Sleek ga ik er ook weer vaker bij pakken, want ik was even vergeten, wat een onwijs mooie shimmery-kleuren in het palette zitten. De kleurencombinatie blauw met goud, vind ik er erg goed bij passen. De gouden kleur had ik nog even iets meer kunnen aanzetten, vind ik nu ik er op terugkijk.

Dragen jullie wel eens een blauwe ooglook?

20 comments:

Charile zei

heel erg mooi!

Chantal zei

Erg mooi, en wat een leuk blousje heb je aan!

FabulousHeidi zei

Hele mooie look, staat je goed meid!

Mariette zei

Erg mooi!

Liefs, Mariette

Paola zei

Heel mooi! Ik draag heel vaak blauw!

PinkFairy zei

Ik ben juist gek op blauw :) Staat je erg leuk!

Retro-elke zei

Staat je heel erg goed! 

Helco zei

Je kan het echt héel goed hebben! Blauw en blond is n perfecte combi!

tamara zei

Mooie look!

axelle zei

staat je super

Bellachique zei

Ik vind het heel mooi dat je het goud en het blauw zo hebt gecombineerd, het geeft echt iets extra!

Miranda zei

oh wat een mooie look;D

Sandra zei

Jaaaaaaaa daar is tie dan!!! WOW, prachtig!!! Deze look ga ik volgende week zeker na maken (nou ja, een poging tot na maken dan he?!). 

Nicole zei

heel mooi :)

Nyria zei

Wat een mooie look. Je hebt echt prachtige wimpers van jezelf. Heel mooi.
Liefs, xxx

Leilainwonderland zei

Wauw, mooi hoor!
x Leila in Wonderland

BeautyNL zei

Mooie look, staat je echt goed en mooie kleurencombi!

Juudith zei

Mooie look!! En toffe kleurtjs bbij elkaar zeg!

Lonneke zei

wauw gaaf!

Laralaurentia zei

Niet mijn ding, zou de combinatie zelf niet maken. Staat wel mooi bij je ogen! 


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights