zondag 5 februari 2012

postheadericon Blogsales, ik ben er gék op!

Blogsales, net zoals de titel verklapt, daar houd ik van. Ik ben er zelfs echt gek op. Producten die je niet hebt kunnen krijgen, doordat de limited editions de winkel uitvlogen. Producten die je eigenlijk heel graag aan je stash heb willen toevoegen, maar of omdat je het te duur vond, of omdat je het geld er op dat moment niet voor had. Tijdens blogsales worden vaak hele fijne producten, voor fijne prijsjes aangeboden. Ik heb bij de dollysweet, haar site is helaas uit de lucht, deze fijne producten weten te scoren. Beide producten had ik al een keer eerder gezien, maar toen helaas niet kunnen bemachtigen. 




De swatch rechts is droog aangebracht, zonder basis en de linkse swatch is de oogschaduw nat aangebracht, ook zonder basis. Wat een verschil van pigmentatie wanneer de oogschaduw nat is aangebracht. De intensiteit van de verschillende kleuren komen ook beter overeen wanneer het nat aangebracht is.
 

Met zowel het palette, als de MAC Semi Precious Limited Edition Mineralize Eyeshadow in Unsurpassable, ben ik erg blij met mijn beide aankopen. Ik heb één van de zusjes van deze limited edition, namelijk in de kleur Smoked Ruby, een prachtige rood-bruine kleur.
Sandra heeft vorige week een nieuwe site in het leven geroepen, om de blogsales binnen Nederland overzichtelijk op één site te kunnen zien, zonder dat je er naar opzoek hoeft te gaan. Sandra maakt wekelijks op vrijdag een overzicht met blogs die een blogsale houden. Neem snel een kijkje op BlogsaleNL.
Ik heb wat nieuwe items toegevoegd aan mijn Blogsale.

Hebben jullie de laatste tijd nog wat leuks kunnen bemachtigen via een blogsale?

24 comments:

Mariette zei

Wat een handige site zeg! Ik ga op jouw site kijken en ook op die van Sanne.

Liefs, Mariette

Paola zei

Wauw! Die mac oogschaduw! Prachtig.. Ik heb twee weken geleden ook wat gekocht in een blogsale en ben nu lekker aan het neuzen bij andere blogsale's!

tinekejanzen1992 zei

Leuke aankoopjes! Waarom vind ik nou nooit leuke dingen in iemand zijn blog sale :(

tamara van dishoeck zei

heb via een twittersale mijn eerste nurban decay nagellakken gekocht. ben er ook erg blij mee

Lotte zei

Leuk! Ik heb eigenlijk nog nooit iets gekocht via een blogsale..

Retro-elke zei

Die oogschaduw van mac heb ik ook , en ik ben er dol op. :)

MaudM zei

Erg leuke aankopen! Unsurpassable ziet er prachtig uit :)

Tasja zei

Leuke aankoopjes :)!
En oh wat handig die site blogsaleNL! Bedankt voor de tip!Vind het wel jammer dat dollysweet uit de lucht is :( ik volgde haar namelijk! Weet jij eigenlijk waarom ze weg is?

Cotton Candy

Sandra zei

Wow wat een prachtige eyeshadows, geweldig dat je ze alsnog hebt kunnen aanschaffen!

*blij* wat lief dat je BlogsaleNL hebt toegevoegd, echt super!!

Tedje zei

Je hebt mooie dingen weten te bemachtigen!

Miranda zei

Oh wat een mooie items!

Charile zei

Mooie producten!

Beachgirls1802 zei

Mooie aankopen!

Nyria zei

wat een mooie palette! Die van MAC is echt mooi.
Liefs, xxx

Monique zei

Wow prachtig!!

Bellachique zei

Wat een leuke producten :).

Laura Maes zei

Ik wil graag op jou blogsale een paar productjes kopen. Ik heb je er een e-mail over gestuurd x

Inge zei

Ik snap maar niet hoe je zulke leuke dingen gevonden kan krijgen :P Erg leuke aankopen! Ik neus ook altijd rond naar blogsales maar kan er meestal niet zo veel vinden met de wat duurdere merken zoals MAC. (en ja ik weet van dat blogsale blog af, super handig! :D)

Kelly zei

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wat producten uit mijn Blogsale. Ik ga je terug mailen.

Kelly zei

Wat leuk om je hier te zien Inge. Je moet soms ook echt zoeken. Ik heb ook tientallen Blogsales bekeken en ik zie ook niet altijd wat leuks. De site met het blogsale overzicht is nu erg handig, zo kan je nu sneller zien wat voor producten er zo al worden verkocht.

Kelly zei

Ja dat is het handige van blogsales! Vaak vind je toch nog dingen, die je graag had willen hebben. Graag gedaan hoor Sandra! Je site verdiend wat aandacht hihi.

Kelly zei

Hee Tasja! Wat leuk om je hier te zien! Graag gedaan, zo is het in één handig overzicht te zien wie, wat voor spullen te koop heeft. Ik heb eigenlijk geen idee waarom haar site uit de lucht is, jammer hè!

Kelly zei

Oh wat super dat je deze lakken heb kunnen bemachtigen! Heb je dat Holiday nagellaksetje gekocht?

Evelien zei

Ik zei het al in het andere artikel, maar wat is dat Rock For Ever palette mooi zeg! En wat een pigmentatie, i'm jealous!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights