vrijdag 27 januari 2012

postheadericon Teeez Boudoir Secrets nagellakken

De producten van de Boudoir Secrets collectie zijn de laatste weken veelvuldig voorbij gekomen om diverse blogs. Ik denk dat iedere beautyblogger wel iets heeft gelezen over de nieuwe Teeez collectie. Ik vind de Teeez collectie er erg vrolijk uitzien, het brengt een hoop vrolijkheid met zich mee, door de gekleurde, Oosters uitziende stickers op de producten. Ik wil niet alles apart gaan reviewen, maar ik wilde wel even deze swatches van de nagellakken nog laten zien. Ik heb twee kleuren uit de collectie van Teeez. De paarskleurige crèmelak met de naam Outta Control  en de Milky kleur met micro glitters: Icy.

Twee prachtige kleuren. De lila kleurige crèmelak is natuurlijk niet echt vernieuwend. Icy vind ik wel echt een leuk lakje die ik nog niet in mijn stash had zitten. Ik ben altijd opzoek naar vernieuwende lakjes, want in de ruim 200 kleuren die heb, zitten ook wel wat lakjes, waar ik eigenlijk wat spijt van heb, omdat een andere lak er bijvoorbeeld weer iets er van weg hebt. Gelukkig heb ik daarom mijn blogsale in het leven geroepen, om andere mensen ook nog eens superblij te maken.
Outta Control is een crème-lak, die ik persoonlijk té streperig vind opdrogen. Ik ben daar persoonlijk een beetje allergisch voor. Als ik mijn nagels lak in een crèmelak ben ik niet zo blij met een lak die streperig opdroogt.
Icy heb ik aangebracht als een topcoat, op het streperige van Outta Control wat te verdoezelen, waardoor het dus wat minder opvalt. Icy als basislak daar zie je niet heel erg veel van terug, vandaar dat ik er voor heb gekozen om het als topcoat te doen. Ik moest wel goed mijn best doen om de glitters van Icy te laten opvallen op de camera.
 
 
De prijs van de lakken is 4.90€ en ik vind dat een redelijke prijs, voor de houdbaarheid van de lak. Ik ken namelijk wel veel duurdere lakken die minder lang blijven zitten dan deze lakken van Teeez.  De producten van Teeez kan je vinden bij de DA en Etos.

Wat vinden jullie van de kwaliteit van de producten van Teeez (Mits je daar ervaring mee hebt natuurlijk) Ik ben wel benieuwd hoe bekend het merk Teeez is onder mijn volgers.

13 comments:

Mariette zei

Ik heb nog geen lakje van Teez maar ik vind de verpakking er wel leuk uitzien! ^^

Liefs, Mariette

Anoniem zei

Een lakje heb ik nog niet wel eyeliners oogschaduw en nude lipglos vind t een fijn budget merk wat er nog sjiek uitziet ook

Chantal zei

Die paarse is echt zooo pretty!

Pippi zei

Mooi lila kleurtje! Van een vriendin kreeg ik twee andere kleuren, Smooth en Femme Fatale. Ook erg fraai. Hoe goed ze blijven zitten kan ik helaas niet zeggen omdat ik iedere dag een ander lakje draag.

Femke Vrieswijk zei

erg pretty :D vind vooral de paarse tint erg mooi voor de lente :D

Miranda zei

Ik vind vooral het paarse lakje erg mooi;D

Nicole zei

het lila lakje vind ik heel mooi :)

Angelique zei

Erg mooi!

Mariel zei

Mooie kleurtjes! Ik kende het merk nog niet.

Charile zei

super mooi!

Lisa zei

Mooie lakjes :) 

Leilainwonderland zei

Wat een mooie lakjes! Zeker niet duurvoor zo'n leuk lakje!
x Leila in Wonderland

Anouk zei

Wat spijtig dat die zo streperig lakt, want het is een erg mooie kleur. Ik vind de niet zo heel erg opvallende glittertjes ook mooi erbij passen.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights